Mahallelinin istekleri gerçekleştiriliyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi genelinde Malatya Büyükşehir ile Doğanşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ayrıca Doğanşehir Belediyesi tarafından sokak aralarında ise Kilitli Parke Taş hizmetlerine ağırlık verildi.
HABER MERKEZİ-DOĞANŞEHİR
Hafta sonu olmasına rağmen belirlenen program dahilinde bir çalışma yürüten belediye ekiplerini ziyaret eden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, çalışmalar hakkında bilgiler alarak mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
İSTEKLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Doğanşehirli vatandaşların ve mahalle sakinlerinin istek ve beklentilerini bir bir gerçekleştirdiklerini dile getiren Zelyurt, Doğanşehirlilerin yüzünü güldürecek çalışmaları yaz mevsimi boyunca sürdüreceklerini vurguladı.
NEYE İHTİYAÇ VARSA KARŞILANACAK
Doğanşehir Belediyesi olarak belirledikleri hedefler doğrultusunda program dahilinde çalışmalarına devam ettiklerini de anlatan Zelyurt, “Doğanşehir’imizde hangi mahallemizin belediye hizmetleri açısından neye ihtiyacı varsa karşılanacak. Birlik ve beraberlik içerisinde bir bir hizmetlerimize devam edeceğiz. Geleceğe yönelik kalıcı hizmetlerle Doğanşehir’de huzuru inşa etmeye kararlıyız. Bu doğrultuda üretime, istihdama ve eğitime yönelik hizmetlerle, fiziki, sosyal ve kültürel hizmetlerle, üretken belediyecilik anlayışımızla inşallah huzur şehri Doğanşehir’i gelecek nesillerimize miras bırakacağız” şeklinde konuştu.
YOLLAR KONFORLU HALE GELİYOR
Doğanşehir Belediyesi olarak bütün yükümlülüklerini aksatmadan yerine getirmeye çalıştıklarına dikkat çeken Zelyurt, “Durmuyoruz, taş üstüne taş koyuyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile Doğanşehir Belediyemizin ortaklaşa yürüttüğü asfalt çalışmaları devam ediyor. Ayrıca program dahilinde kilitli parke taşı çalışmalarımızla hemşehrilerimizin güvenli, sağlıklı ve konforlu bir şekilde evlerine gitmelerini amaçlıyoruz. Yollarımızı tek tek elden geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve Yol Daire Başkanlığı ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Vatandaşların Uyarısı Dikkate Alınmadı: Elektrik Hattı Alev Aldı, Mahalle Ayakta!
- Facianın Eşiğinden Dönüldü: Çamaşır Makinesi Yangını Korkuttu
- Ali Bakan’dan 24 Yılın Ardından: "AK Parti’nin Başarı Destanı, Milletimizin Eseridir"
- Malatya Battalgazi’de Ev ve Traktör Alevler İçinde Kaldı
- Kadınların El Emeği ve Yaratıcılığı Yeşilyurt’ta Sergilendi: "Bir Eser, Kültürümüzün Yansımasıdır"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.