Malatya, 21 yaşındaki Esra'yı arıyor

Malatya’da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Esra Gündüz’den 6 gündür haber alamayan ailesi kızlarının hayatından endişe ediyor.
9 Şubat günü Beydağı İmar İskan Evleri'nde oturan Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Esra Gündüz, evden okula gitmek için çıktı. Ancak daha sonra eve dönmeyen genç kızdan haber alamayan ailesi ise durumu polise bildirerek kızlarının bulunmasını istedi. Baba Metin Gündüz, okula gitmek için evden ayrılan kızının bulunması için yetkililerden yardım isteyerek savcılığa ve emniyete başvurduklarını ancak şu ana kadar bir sonuç alamadıklarını söyledi.
Kızına seslenen baba Metin Gündüz, “Kızım neredeysen evine dön. Seni çok seviyoruz” diyerek kızını gören veya nerede olduğunu bilenlerin polisle irtibata geçmesini istedi. Anne Saadet Gündüz ise tek isteğinin kızının geri dönmesi olduğunu ifade ederek kızının bulunmasını istedi. Kayıp genç kızın kardeşi Sümeyye Gündüz'de ablasının kaybolmadan bir gün önce sürekli telefonla bir bayanla konuştuğunu ve sonrasında bayanın eve gelerek ablama bir iş bulduğunu ve Hoca diye birinin telefonunu verdiğini iddia etti. Sonrasında ablasının ertesi gün okula gidiyorum diye evden ayrıldığını belirten Sümeyye Gündüz, ablasının telefonun kapalı olduğunu ve kendisinden haber alamadıklarını söyledi.
Gündüz ailesi, kızlarının geri bulunması için her yerde onu ararken, hiçbir sorunu olmadığını söyledikleri kızlarının başına bir şey gelmemesi için yetkililerden yardım istiyorlar.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Şehir Girişinde Şok Operasyon: 16 Bin 786 Hapla Yakalandılar!
- İmar Hakkı Artık Aktarılabilecek! Mağduriyetler Son Buluyor
- Cami Avlusundaki Kanlı Kavga: Tüm Şüpheliler Gözaltında!
- Göçmen Kaçakçılarına Darbe: 28 Bin Personelle Türkiye Genelinde Baskın
- Altın Malatya’da Rekor Seviyede: Gram 4.962 TL, Çeyrek 8.147 TL’ye Ulaştı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.