Malatya'da imza günü

Malatyalı on yazarın kaleme aldığı ‘Gün Işığına çıkan gizli duygular’ adlı kitabın ikinci serisinin imza günü Malatya Park AVM’de yapıldı.
Mehmet Zafer, İbrahim Tanberk, Saime Palancıoğlu, Mehmet Karakurt, Sezgin Bektaş, Günay Demirel, Cahit Aluç, Davut Uçar, Filiz Yavuzkurt, Şule Nur Karadağ ve Havva Özdemir gibi yazarların şiirleri, makaleleri ve hikayelerinden oluşan ‘Gün Işığına Çıkan Gizli Duygular' adlı kitabın ikinci serisinin imza günü yapıldı. Düzenlen imza gününe kitapseverler yoğun ilgi gösterirken satılan kitapların gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemelerinin karşılanması için dağıtılacak. Kitabın imza gününde konuşan yazar Mehmet Zafer çok mutlu olduğunu ifade ederek, “On tane yazar bir araya geldik ve bu kitabı çıkardık.
‘Gün Işığına Çıkan Gizli Duygular' da bu on yazarımızın da düşünceleri var. Kitabımızda şiirlerin yanı sıra makaleler, hikayeler ve güncel sorunları ele alan değerlendirmeler de var. Kitabın gelirleri, bir kuruşuna dahi dokunulmadan ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlarımızın kırtasiye malzemeleri karşılanmak üzere kullanılacak. İlk seride de aynısını yapmıştık, bunda da böyle devam edelim dedik. Kitabın serisi çıkmaya devam ettikçe de gelirin tamamını ihtiyaç sahibi öğrencilerimize vereceğiz” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Veli Ağbaba: Bugün Sadece Yeni Bir Sayfa Değil Yeni Bir Umut Açılıyor
- Battalgazi’de 16 Camiden Öğrencilerin Katıldığı Futbol Turnuvası Renkli Anlara Sahne Oldu
- Murat Kurum'dan, Şehir Kütüphanesinde, Yeni Kütüphane Sinyali Geldi
- Özel Okul Öğretmenlerinin Ortalama Maaşını Açıklayan Bakan Tekin Çağrı Yaptı
- Malatyalılar Dikkat: Turizmde Her Sigortalı İçin Aylık 3 Bin 500 Lira Destek Verilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.