Malatya İdmanyurdu yola Tekin ile devam edecek

Dönmez: Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk...
Malatya 2.Amatör Küme Büyükler Ligi takımı Malatya İdmanyurdu'nda yeni sezon için Teknik Sorumlu İbrahim Tekin ile yola devam edilmesi kararı alındı.
2. Amatör küme liginde sezonu istediği yerde tamamlayamayan İdmanyurdu'nda kulüp başkanı Bahri Dönmez, yeni sezon için takımın mevcut teknik sorumlusu İbrahim Tekin ile yola devam kararı aldıklarını duyurdu.
Dönmez yaptığı açıklamada, yeni sezon çalışmalarına başladıklarını ve ilk iş olarak takımın mevcut antrenörü İbrahim Tekin ile yeniden anlaştıklarını kaydederek, “İbrahim Hocamız ile yeniden anlaştık. Umarım yeni sezonda belirlediğimiz şampiyonluk hedefimize ulaşırız” dedi.
Malatya İdmanyurdu takımının Malatya'nın en köklü kulüplerinden birisi olduğunu vurgulayan Dönmez, “Kulübümüzün büyüklüğüne yakışır işler yapmak için kolları sıvadık. Bu doğrultuda kadromuzda önemli bir değişikliğe gidiyoruz. 5 futbolcumuzla yollarımızı ayırdık. Yeni alacağımız isimler de var. Malatya İdmanyurdu kulübü olarak yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk olacak” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.