05 Kasım, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    50.05
  • EURO
    56.51
  • ALTIN
    6629.3
  • BIST
    11478.13
  • BTC
    80344.916$

Malatya’da 13 Adrese Fuhuş Operasyonu: 11 Kadın Tespit Edildi, 6 Şüpheli Gözaltında!

Malatya’da 13 Adrese Fuhuş Operasyonu: 11 Kadın Tespit Edildi, 6 Şüpheli Gözaltında!
Malatya’da fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini suçlarına yönelik 117 polisin katılımıyla 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 kadın mağdur olarak tespit edilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde çok sayıda senet, ajanda, cep telefonu, bilgisayar ve nakit para ele geçirildi.

Malatya’da fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini suçlarına yönelik düzenlenen geniş çaplı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. 117 polisin katıldığı eş zamanlı baskınlarda 11 kadın mağdur olarak tespit edilirken, adreslerde ele geçirilen senetler, ajandalar ve kamera kayıt cihazı dikkat çekti.

117 POLİSLE 13 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar kapsamında, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini suçlarıyla bağlantılı olduğu belirlenen 7 şüpheli takibe alındı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından 33 ekip ve 117 polisin katılımıyla 4 iş yeri ve 9 ikamet olmak üzere toplam 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

ADRESLERDEN SENETLER, AJANDALAR VE NAKİT PARA ÇIKTI

Operasyon kapsamında adreslerde yapılan aramalarda 10 cep telefonu, 10 fişek, 1 kamera kayıt cihazı, 4 bilgisayar ve 3 gram metamfetamin ele geçirildi. Aramalarda ayrıca çok sayıda senet ve ajandanın yanı sıra 41 bin 250 TL ile 300 Amerikan doları bulundu. Özellikle ele geçirilen senet ve ajandalar dikkat çekerken, belgelerin içeriğine ve olası borç ilişkilerine yönelik resmi makamlardan ayrıntılı açıklama yapılmadı.

11 KADIN MAĞDUR OLARAK TESPİT EDİLDİ

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda 11 kadın mağdur olarak tespit edildi. Kadınların zorla çalıştırılmış olabileceği iddiası gündeme gelirken, bu yönde kesinleşmiş resmi bir tespit paylaşılmadı. Şüphelilerle bağlantılı iş yerlerinde gerçekleştirilen denetimler kapsamında ise 35 ara yakalama işlemi uygulandı.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, 1 KİŞİ ARANIYOR

Operasyon kapsamında takibe alınan 7 şüpheliden 6’sı yakalanarak gözaltına alındı. Firari durumdaki 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Malatya’da gerçekleştirilen operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: MHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!