Malatya
20 Eylül, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.38
  • EURO
    48.80
  • ALTIN
    4859.1
  • BIST
    11.048
  • BTC
    116966.52$

Malatya’da 14 Ağustos’ta Elektrik Şoku! Hangi Mahalleler Kararacak?

Malatya’da 14 Ağustos’ta Elektrik Şoku! Hangi Mahalleler Kararacak?
Malatya’nın bazı bölgelerinde 14 Ağustos’ta planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Hangi mahallelerin etkileneceğini ve kesinti sürelerini öğrenmek için haberimize göz atın.

Elektrik Kesintileri Planlanıyor

Malatya’da 14 Ağustos günü, belirli mahallelerde elektrik kesintileri olacak. Bu kesintiler, planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek.

Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Kesintiden etkilenecek mahalleler arasında Kuluncak, Çörmü, Alvar, Bicir, Sofular, Başören ve Orta Mahalleler yer alıyor. Kesintiler sabah 09:00’da başlayacak ve akşam 17:00’ye kadar sürecek.

Hazırlıklı Olun

Malatya’daki bu kesintiler, gündelik hayatı etkileyecek. Kesintiden etkilenecek bölgelerde oturan vatandaşların önlem alması öneriliyor. Elektrik kesintisi sırasında elektronik cihazlarınızı güvenli bir şekilde kapatmanızda fayda var.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!