Malatya’da Engelli Hakları Alarm Veriyor: Deprem Konutlarında Öncelik Krizi!

Depremden zarar gören ve şu anda geçici konteyner konutlarda yaşamakta olan engelli bireyler, kendilerine ayrılması gereken öncelikli hakların göz ardı edildiğini belirterek seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Malatya’da, 6 Şubat depremi sonrasında engellilerin deprem konutlarındaki haklarının ihlal edildiği iddia ediliyor.

İHTİYAÇ DUYULAN ADALET
Bu durum, şehirdeki engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları ve adaletsizlikleri bir kez daha gündeme getiriyor. Engellilerin, toplumda hak ettikleri yerleri alabilmeleri için gereken adımların atılması büyük önem taşıyor.
SESİNİ DUYURMA MÜCADELESİ
Engelli vatandaşlar, kendilerine verilmesi gereken konutlarda öncelik hakkının tanınmasını talep ediyorlar. Bu durum, yetkililerin ve toplumun dikkatini çeken ve çözüm arayışını acil hale getiren bir konu olarak karşımıza çıkıyor.
Malatya’daki engelli vatandaşlar, eşit haklar ve adaletli bir yaşam için mücadelelerini sürdürüyorlar ve toplumun bu konuda farkındalık kazanmasını ve gerekli adımların atılmasını bekliyorlar.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Binlerce Kişi 1 Mayıs İçin Emeksiz Meydanı’na Yürüdü
- Bakan Kurum Sahada: Depremin İzleri Siliniyor, Kurum Süreci Takipte!
- Malatya’da Nöbetçi Eczaneler 24 Saat Hizmette: İlçe İlçe Nöbetçi Eczaneler Açıklandı
- Arıkan Deprem Vergilerini Hatırlattı: 40 Milyar Dolar Nerede?
- Milyonluk Arsalar İçin Geri Sayım Başladı: Satış Zili Çalıyor, Bakanlık Gayrimenkullerini Satıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.