Malatya’da ilk iftar heyecanı başladı! Ramazan’ın ilk günü (19 Şubat 2026) iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?

Malatya'da on bir ayın sultanı Ramazan, gece yarısı kurulan ilk sahur sofralarıyla başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre Malatya'da ilk iftar saat 18:15'te yapılacak.
Malatya'da Ramazan ayı büyük bir heyecanla başladı. Gece yarısı sahur sofralarında buluşan Malatyalılar, niyetlerini ederek ilk oruca başladı. Doğu Anadolu'nun bu kadim şehrinde gün boyu süren sabır yolculuğu, akşam ezanının okunmasıyla yerini iftar bereketine bırakacak.
MALATYA'DA İLK İFTAR VE TERAVİH SAATLERİ
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2026 Ramazan İmsakiyesi verilerine göre, Malatya il merkezi ve ilçeleri için ilk iftar vakti 18:15 olarak belirlendi. Vatandaşlar, ilk oruçlarını açtıktan sonra saat 19:32 sularında kılınacak olan ilk teravih namazı ile Ramazan'ın manevi iklimini camilerde yaşamaya devam edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Darende’de 50 Yıllık Taş Ustalığı Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
- TOBB ve Türk İş Dünyası Malatya'da Eğitimden Konuta Birçok Alanda İmzası Bulunan Yatırımları Tamamladı
- Narkotik Ekiplerinin Adım Adım Takip Ettiği Sokak Satıcıları Cezaevine Gönderildi
- Sokak Çetelerine Darbe! Malatya’nın Da Aralarında Bulunduğu 78 İlde Operasyon Yapıldı
- Malatya’da 146 Bin 478 Öğrenci Dersbaşı Yaptı! Vali Yavuz’dan Dikkat Çeken Mesajlar Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.