Malatya’da Trambüs Seferleri Gece Saatlerinde Otobüslerle Yer Değiştiriyor

Malatya’da asfalt serim çalışmaları nedeniyle, MOTAŞ, trambüs seferlerini geçici olarak durdurdu. Bu süreçte, her gün 20.00 – 01.00 saatleri arasında otobüslerle toplu taşıma hizmeti verilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için alternatif ulaşım planlamalarını yapmaları öneriliyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ), Karayolları Genel Müdürlüğü ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek asfalt serim çalışmaları nedeniyle önemli bir ulaşım düzenlemesi yaptı.
GECE SAATLERİNDE OTOBÜS HİZMETİ BAŞLIYOR
MOTAŞ, yaptığı açıklamada, asfalt serim çalışmaları nedeniyle trambüs seferlerinin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu. Bu süreçte, her gün 20.00 – 01.00 saatleri arasında trambüs seferleri yerine otobüslerle toplu taşıma hizmeti verileceği belirtildi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için alternatif ulaşım planlamalarını yapmaları önerildi.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KPSS'de Usulsüzlük! Yüzlerce Aday Yeniden Sınava Alınacak
- Seçim Reklamları Oda Bütçesinden Mi Karşılandı? Altunok Yanıtladı
- İnönü Üniversitesi 15 Akademik Personel Alacak! Başvurular Başladı
- Ağbaba’dan Arguvan’da Hastane ve TOKİ Müjdesi: “Hayırlı Uğurlu Olsun”
- Malatya’da Kayısı Alarmı! Karademir’den TMO’ya Acil Alım Çağrısı Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.