Malatya
18 Haziran, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.61
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2442.3
  • BIST
    10471.32
  • BTC
    64738.29$

Malatyalı hizmetten memnun kaldı


Malatyalı hizmetten memnun kaldı
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesinin ekmek fiyatını 50 kuruşa düşürmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Malatya Ekmek Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ), ekmekte 60 kuruş indirim yaparak hafta sonu ekmeği 50 kuruştan satmıştı. Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Karakavak Mahallesi'nde de MEGSAŞ tarafından sokağa çıkma yasağı kapsamında vatandaşların ekmek ihtiyacı karşılandı.

BAŞKAN GÜRKAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR...

Vatandaşlar ekmeklerini 50 kuruşa satın aldı. Karakavak Mahallesi Muhtarı İhsan Güngör, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibi tarafından mahallemizde ekmek 50 kuruştan satıldı. Mahallemizde mağdur olan vatandaşlarımız adına bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

A_453

 

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ BİLDİRDİ

Serdar Ciğerci isimli vatandaş da, “Sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı bizler dışarı çıkamadık. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Karakavak Mahallesi'nde de ekmekler geldi 50 kuruştan aldık teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hasan Hüseyin Göğebakan isimli vatandaş ise "Sokağa çıkma yasağı vardı. Ben de evime 4 tane ekmek aldım” diye konuştu.

A_454

ÖTE YANDAN; YAZIHAN HALKI, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MAĞDUR OLMADI

Malatya'nın Yazıhan ilçesi halkı, sokağa çıkma yasağında mağdur olmadı. İçişleri Bakanlığı'nca 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulaması kapsamındaki Malatya'da da birçok ilçede tedbirler alındı. Yazıhan ilçesi Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Covid-19 salgını nedeni ile İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından harekete geçti. Yasak nedeniyle ilçede evlerinden çıkamayan vatandaşların acil ihtiyaçlarına karşılamak üzere Yazıhan Belediyesi 7/24 ekip oluşturdu. Yazıhan ilçesi Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında belediye olarak yaptıkları hizmetleri dile getirip, "Yazıhan'da yaşayan vatandaşların yasak nedeniyle evlerinde mağdur olmamaları için belediye personellerinden oluşan ekipler görevlendirilerek vatandaşların taleplerini evlerine ulaştırıldı. Yasağın ilanı ile birlikte Yazıhan Belediyesi olarak tüm birimlerimizi hemşehrilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için hemen harekete geçirdik. ihtiyaç konusu taleplerini karşılamak ekiplerimizi oluşturduk. Belediye ekiplerimize gelen tüm taleplere hızlıca karşılık vererek dağıtım ekiplerimiz tarafından ilgili adreslere anında hizmet etti” dedi.

B_282

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!