28 Haziran, 2026, Pazar
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Meclis Üyeleri Seminere Katılacak


Meclis Üyeleri Seminere Katılacak

Malatya İl Genel Meclisi, 2013 yılı tahmini bütçe görüşmelerini sürdürdü. 
İl Özel İdaresi Salonu'nda, Naci Şavata'nın başkanlığında kasım dönemi toplantılarını sürdüren İl Genel Meclisi'nde, İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı için 50 milyon TL olarak belirlenen tahmini bütçesi değerlendirildi.
30 Kasım Cuma günü kasım dönemi toplantılarını tamamlayıp yıllık izine girecek olan İl Genel Meclisi, aralık ayında toplanmayacak.
2013 yılının Ocak ayında yeni yılın ilk toplantısını yapacak olan İl Genel Meclisi'nin 7 üyesinin Antalya'da seminere katılacağı bildirildi.
İçişleri Bakanlığının il genel meclisi üyelerine yönelik düzenleyeceği seminerde, il genel meclisinin işleyişi ve sorunları konularında bilgi alışverişinde bulunulacağı ifade edildi.
29 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimle büyük şehir olacak Malatya'da il genel meclisi kalkmış olacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!