Milletvekili Celal Fendoğlu, Hekimhan İlçesinde Seçim Çalışmalarında Gözde Gözlük ve Tesbihle Görüntülendi

"Milletvekili, Tesbihle Gözde Gözlük Takarak Seçmenlere Mesaj Veriyor: 'Oy Verirseniz Tesbihimi Çıkartırım, Yoksa Her Şey Bana Zaten TES-BİH!'" MHP Malatya Milletvekili Celal Fendoğlu, Hekimhan ilçesindeki seçim çalışmaları sırasında, gözde gözlükleri ve elinde tesbihiyle objektiflere yansıdı. Oy verme konusundaki tavrını yansıtan görüntüler dikkat çekti.
GÖZDE GÖZLÜK ve TESBİH ile KAMERALARA YANSIYAN MİLLETVEKİLİ
Milletvekilinin, gözde gözlükleri ve elinde tesbihiyle verdiği tavır, seçim atmosferinde dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Oy verme kararıyla ilgili belirsiz bir tavrı yansıttığı yorumlarına neden oldu.
Sonuç: MHP Malatya Milletvekili Celal Fendoğlu'nun Hekimhan ilçesindeki seçim çalışmalarındaki görüntüleri, kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu. Gözde gözlükleri ve elindeki tesbihle verdiği tavrı, seçmenler arasında tartışma konusu haline getirdi.
.jpg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Binlerce Personelin Katıldığı Kapsamlı Denetimlerde Yüzlerce Düzensiz Göçmen Yakalandı
- Rekoltesi 67 Bin Ton Olarak Açıklanan Kayısıda Üreticiler Düşük Fiyat Kıskacında Kaldı
- Sürücülere Kötü Haber! Bu Gece Yarısı Geliyor
- Malatya Protokolü İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi İçin Masaya Oturdu
- Anne ve Babasının Hayrına Sürdürdüğü Gelenekle Hastanenin Ekipman İhtiyacını Karşılıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.