MÜSİAD 'Dost Meclisi' Toplandı..

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ’Dost Meclisi’ toplantısını gerçekleştirdi.
MÜSİAD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen 'Dost Meclisi' toplantısında Malatya KOSGEB Müdürü Murat Seki, KOBİ projeler destek programı hakkında bilgi verdi.
Toplantı da konuşma yapan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Üyelerimize yeni çıkan KÖBİ destek paketiyle alakalı bilgilendirme toplantısı yapacağız. Malatya'nın sanayisinin gelişmesi için yeni sanayicilere ihtiyaç var. KOSGEB'de bu konuda yeni girişimcilere vermiş olduğu desteklerle sanayimize yeni girişimciler kazandırıyor. Ben bu paketten Malatya'mıza faydalı destekler sağlayacağına inanıyorum" dedi.
KOSGEB Müdürü Murat Seki, “Bizim yeni çağrıya çıkmış olduğumuz KOBİ proje destek programıyla ilgili bilgilendirme yapacağız. Yeni çıkan kurumsallaşma ve markalaşma konusunda ki proje çağrımızla Malatya'da mümkün olduğu kadar KOBİ”lerin yaralanması noktasında bilgilendirme toplantılarını düzenliyoruz" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Doğanşehir’de Yol Değil, İsmail Amca Gitti…
- Pütürge’de Yeni Hayat Yükseliyor: 813 Konutluk Projede İlk Etap Tamamlandı
- Bir Genç Kız Hayatını Kaybetti, Karaciğeri Malatya’da Hayat Verdi!
- Yıldıztepe’de Beton Çilesi: Ceza Var, Dur Deyen Yok!
- SAĞLIKTA YENİ ROTAMIZ VENEZUELA: İKİ ÜLKE ARASINDA KRİTİK YUVARLAK MASA!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.