MUSİKİ CEMİYETİNDE MİNİ KONSER

Malatya 4. Uluslararası Film Festivali için MalatyaÂ'ya gelen sanatçılara Malatya Musuki CemiyetiÂ'nde mini bir konser programı düzenlendi.
Valilik arkasında İl Özel İdaresi binasının sosyal salonunda gerçekleşen konsere; Eşref Kolçak, Tuğrul Meteer ve Yusuf Sezgin, Hababam Sınıfı oyuncuları Dilaver Gür, Tayfun Akalın, Tuncay Akça, Dinçay Çetindamar, Ercan Gezmiş, Mehmet Çatay, Gazanfer Şener ve Ümit Doğru ile Taç plak sesli kadın olanak bilinen Sema Moritz ve çok sayıda davetli katıldı.
Etkinlikte Malatya Musiki Cemiyeti solistlerince Malatya yöresi ile ilgili türkü ve şarkılarla birlikte çok sayıda eser seslendirilirken, Sema Moritz ise mikrofonsuz olarak söylediği parça ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.