27 Haziran, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Nato Heyetinin Malatyada'ki Toplantıları Sürüyor


Nato Heyetinin Malatyada'ki Toplantıları Sürüyor

Patriot füze sisteminin kurulacağı yerlerin tespiti için Malatya'ya gelen NATO heyeti, toplantı üzerine toplantı yapıyor.
Gece uçakla Malatya'ya gelerek Orduevi'ne yerleşen yaklaşık 50 NATO görevlisi, sabah saatlerinde güvenlik önlemleri altında küçük otobüslerle hareket edip Tulga 1 Kışlası'na gitti. Burada yaklaşık bir saat toplantı yapan NATO heyeti, daha sonra Atlaş Kışlası'na geçti. NATO heyeti ayrılırken Tulga -1 Kışlası'nın üzerinde bir helikopterin tur atması ise dikkat çekti.
Eskort eşliğinde merkezdeki kışlalarda düzenlenen toplantılarda, Patriot füze sisteminin kurulacağı yerlerin belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi. Füzelerin kurulması planlanan yerlerde inceleme yapacak olan NATO görevlilerinin yarın akşam Malatya'dan ayrılmaları bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!