dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63750.165$

O banka kimlik kartı ile başvuru yapana 1.000 TL hediye edecek!

O banka kimlik kartı ile başvuru yapana 1.000 TL hediye edecek!
Acil nakit ihtiyacını giderecek bu benzersiz kampanya banka müşterisini memnun edecek. Garanti BBVA Mayıs ayı bitmeden şartları karşılayan her vatandaşına 1.000 TL yatıracak.
Narin

Bankaların belirli dönemlerde başlatmış olduğu kampanyalar zor durumda olan vatandaşların imdadına yetişiyor. Artan gıda fiyatlarına yetişemeyen vatandaşlar gündelik hayatta ayakta kalabilmeyi sağlayacak yaşam şartlarına dahi zor buluyor.

Yılbaşında uygulanan maaş zamları artan masraflar nedeniyle ay sonu gelmeden etkisini yitiriyor. Bütçe kontrolünü sağlayamayan vatandaşlar için her ay bankalar özel teklifleri ile maddi destek oluyor.

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden 1.000 TL destek ödemesi yapacağını paylaştı. Ek destek fırsatı sunan bu kampanya 16 Mayıs tarihinde duyuruldu. Kampanya 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Garanti BBVA ile 1.000 TL kazanmak isteyen için son kritik iki güne giriş yapıldı. Mobil uygulama üzerinden müşteri olma adımını tamamlayan hem kendisi hem yakınını kazandırıyor.

1.000 TL NASIL KAZANILIR?

Garanti BBVA müşterisi olma adamını tamamlayanlar 1.000 TL'ye kadar bonus kazanıyor. Yakınını bankaya davet eden hem kendisi hem davet ettiği yakınına 250 TL bonus kazandırıyor.

Garanti BBVA ile her müşteri yakınını bankaya davet ettiğinde 250 TL kazanıyor. Davet ettiği yakını üzerinden yapılan bu kampanya davet edilen kişiye de 250 TL bonus kazandırıyor. Kazanılan bonuslar toplamda 1.000 TL ek kazanç sunuyor. Garanti BBVA ile 1.000 TL kazanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturması, kayıt işlemi tamamlandıktan sonra mobil uygulama içerisinde bulunan menülerden arkadaşını davet etmesi gerekiyor.

BANKA MÜŞTERİ DAVETİ NASIL YAPILIR?

Garanti BBVA ile yakınını davet etmek isteyenlerin bonus kredi kartı ya da para kart sahibi olması gerekiyor. Garanti BBVA bireysel müşteri kimliğine sahip olanlar mobil uygulama içerisinde yer alan "Arkadaşını davet et" butonunu kullanmalıdır.

18 yaş ve üzerindeki herkes kampanyaya katılabiliyor. Davet edilen kişinin mobil uygulama üzerinden davet kodu ile müşteri olması gerekiyor. Promosyon kazanabilmek için Garanti BBVA Mobil uygulama içerisinde yer alan "Profil ve ayarlar" kısmı altındaki promosyon kodu giriş adımı takip edilmelidir.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!