dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2281.2
  • BIST
    9006.66
  • BTC
    70697.19$

Skoda en gözalıcı SUV modeli 874 bin TL satış fiyatıyla satışta! Satın almak için son 2 gün…

Skoda en gözalıcı SUV modeli 874 bin TL satış fiyatıyla satışta! Satın almak için son 2 gün…
Skoda her bütçeye uygun en göz alıcı modellerini mayıs ayı bitmeden müşterisi ile buluşturuyor. Skoda Kamiq kampanyalı dönemin bitmesine son 2 gün kala etme internet sitesi üzerinden kaçırılmayacak bu teklifini yineledi.
Narin

Çekya merkezli Skoda 1895 yılında kurulan her geçen yıl kendisini daha da yenileyerek göz alıcı ve teknolojik açıdan donanımlı araç modellerine ev sahipliği yapıyor. Tüm Skoda modelleri kampanyalı dönem boyunca Skoda showroomlarında ziyaret edilebilir.

SKODA KAMPANYALI MODELLERİ

Skoda en geniş filo ağı ile kampanyalı satış dönemi boyunca şu modellerinde indirim fırsatı sunuyor: Skoda Fabia, Skoda Scala, Skoda Octavia, Skoda SuberB, Skoda Kamiq, Skoda Karoq, Skoda Kodiaq

Yeni nesil teknoloji ile entegreli en popüler Skoda modeline resmi internet sitesi üzerinden yetkili satıcı ve servislerle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz. Satış iletişim formu, fiyat listesi ve Skoda'nın göz alıcı filo ağı detayları ile incelenebilir.

SKODA KAMİQ MODELİ SATIŞ FİYATI

Skoda 874.900 TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını buluyor. Model, renk ve donanımsal özellikleri ile ön plana çıkan Skoda Kamiq tasarımı ile göz dolduruyor. Skoda Kamiq modern ve dinamik çizgileri dış tasarımdaki keskin hatlar ile iç tasarımdaki donanımsal fayda ile rakiplerini 1-0 geride bırakıyor.

Skoda Kamiq elektrikli ve ısıtmalı yan ayna alanı, siyah tavan rayı, led gündüz aydınlatma, arka park sensörü, araç içi klima sistemi, anahtarsız çalışma sistemi gibi farklı özgün ve yaratıcı özellikleri ile ön plana çıkıyor. Konforu üst düzeye taşıyacak Skoda Kamiq Elite ve Premium donanımsal iki paketi ile satışa çıkıyor.

2023 SKODA SATIŞ FİYATI LİSTESİ

Skoda tüm modellerinde özel ergonomik tasarım, sürücü ve yolcu için güvenliği destekleyici sistemler ile konforu ayağa getiriyor. Akıllı sistemler ile teknolojiye ayak uyduran Skoda dokunmatik ekran alanı, multimedya sistemi ile favori uygulamaları tek tuşla erişilebilir hale getiriyor.

-Skoda Kamiq satış fiyatı 874.900 TL

-Skoda Fabia satış fiyatı 654.900 TL

-Skoda Scala satış fiyatı 799.400 TL

-Skoda Octavia satış fiyatı 964.400 TL

-Skoda Superb satış fiyatı 1.189.900 TL

-Skoda Karoq satış fiyatı 1.179.900 TL

-Skoda Kodiaq satış fiyatı 1.379.900 TL

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!