dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2441.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63998.57$

O bankadan son teklif geldi! Kart başvurusu yapana 300 TL ödeme yapılacak!

O bankadan son teklif geldi! Kart başvurusu yapana 300 TL ödeme yapılacak!
Kredi kartı kampanyası ile ay bitmeden bütçeye ek nakdi destekten yararlanılabilecek. Şartları karşılayan ve talimatlara uyan her müşteri bankanın sunduğu bu özel teklifi anında değerlendirebilir.
Narin

Denizbank kart başvurusuna 300 TL hediye eden kampanyasını duyurdu. Kampanya dönemi boyunca acil nakit desteğini kredi kartı ile sağlarken yanında 300 TL ödeme kazandıracak.

Bankaların belirli dönemlerde müşterilerine sunduğu bu özel kampanya dönemleri ek kazanç elde etmek isteyen tüm müşteriler için fırsat oluşturuyor. Ekonomik olarak vatandaşın zor anlarında maddi yönden bütçe desteği sunan kampanyalar göz dolduruyor.

DENİZBANK İLE 300 TL KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI NEDİR?

Denizbank’ın Mayıs ayı boyunca 300 TL kazandıran kampanyasının bitimine son 9 gün kaldı. Ayrıcalıklı tekliften yararlanmak isteyenlerin şartları da karşılaması gerekir. Her başvuru sahibinin Mayıs dahil olmak üzere Haziran ve Temmuz aylarında yapacakları internet harcamasının yarısı hediye edilmiş olunacak.

Denizbank’ın 3 ay için sunduğu bu teklif toplamda her ay 100 TL toplamda 300 TL nakit kazandırıyor. Kampanyaya katılım sağlamak için bankaya gitmeye gerek yok. Dijital kanallar üzerinden başvuru yapılabilir.

DENİZBANK 300 TL KAZANDIRAN KAMPANYA BAŞVURUSU

Denizbank’ın yalnızca banka müşterisine özel sunulan bu tekliften yararlanmak isteyenlerin mobil bankacılık veya müşteri hizmetleri hattı üzerinden irtibata geçmesi önerilir. Denizbank kredi kartı başvurusu için MobilDeniz uygulaması veya Denizbank.com resmi internet sitesi üzerinden müşteri hesabı oluşturulması gerekir. Görüntülü görüşme yoluyla müşteri hesabı dakikalar içerisinde açılıyor.

DENİZBANK 300 TL KAZANDIRAN KAMPANYA BAŞVURU ŞARTLARI

Denizbank online site üzerinden kart başvurusu yapan kart eline ulaştığı anda sunulan destekten yararlanabilecek. Sanal Kart ya da ek kart ile yapılacak harcamalar asıl karta yansır. Kredi kartı açılışı gerçekleştikten sonra üç ay boyunca internet üzerinden yapılacak her alışverişten 100 TL toplamda 300 TL indirim kazanılır. 31 Mayıs tarihine kadar kart başvurusu kabul edilen her müşteri bu destekten yararlanabilir. Fiziksel harcamalar, Nakit Avans işlemleri ile bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!