Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 166'ncı Yılı...

Öğretmen OkullarıÂ'nın kuruluşunun 166Â'ncı yıldönümü Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen LisesiÂ'nde kutlandı.
Törene; Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Garnizaon Komutanı Cengiz Özer, Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.
Program, Yeşilyurt Kaymakamı Babahanoğlu ve konukların resim sergisini açması ve serginin gezilmesi ile başladı. Okul Müdürü Hüseyin KaraÂ'nın açış konuşmasından sonra emekli öğretmen Turan Çolakdalcı, öğrencilik yılları anılarını konuklarla paylaştı.
Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, Öğretmen OkullarıÂ'nın 1848'den bu yana değişik isimlerle faaliyette olduğunu söyleyerek, Â"Ülkemize sayısız değerli insan yetiştiren bu okullarımız oldukça önemli kurumlarımızdırÂ" dedi.
Şiir ve müzik dinletisi ve halkoyunları gösterisi ile devam eden program, Öğretmen Okulları konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilere Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu tarafından tablet bilgisayar hediye edilmesi tamamlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi İlçesinde Görevini Yapan Din Görevlisinin Burnu Kırıldı
- Valilik Harekete Geçti ve Geçici Barınma Merkezlerinde Kurallar Yeniden Yazıldı
- Akçadağ İlçesinde İmzalar Atıldı: Öğretmen Evinin İhalesi Resmen Tamamlandı
- Saray Mahallesi Eylül Ayında Teslim Ediliyor
- Doğanşehir Dağları Adeta Bir Dantel Gibi İşleniyor: İki Yüz Hektarlık Alanda Dönüşüm Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.