Oğuzhan Koç’tan yeni şarkı müjdesi

Oğuzhan Koç, Kıyı Jolly Joker’de biletleri günler öncesinden tükenen bir konser verdi. Hayranlarından büyük ilgi gören Koç yakında yani şarkısını sevenleriyle buluşturacağını söyledi.

Oğuzhan Koç, Kıyı Jolly Joker’de biletleri günler öncesinden tükenen bir konser verdi. Hayranlarından büyük ilgi gören Koç yakında yani şarkısını sevenleriyle buluşturacağını söyledi.
Türkiye’nin en iyi söz yazarı ve bestecileri arasında yer alan, çıkardığı şarkılar dinlenme rekorları kıran Oğuzhan Koç önceki akşam İstanbul, Büyükçekmece’deki Kıyı Jolly Joker’de sahneye çıktı.
Brezilya’dan sadece Oğuzhan Koç’u dinlemeye gelen bir hayranının da bulunduğu konserin biletleri günler öncesinden tükendi. İki saat boyunca şarkı söyleyen Oğuzhan Koç, aralarda dinleyicileriyle sohbet etti. Koç, yeni şarkısı için zamanını stüdyoda geçirdiğini ve çok kısa süre sonra yayınlayacağını duyurdu.
HABER MERKEZİ-İSTANBUL

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sınırlı Bütçeyle Sınırsız Yatırım: Sami Er’den 6.3 Milyarlık Yatırım Bombası
- Malatya’da Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı: Kurallara Uymayan İşletmelere Yasal İşlem!
- Farklı Coğrafyalardan Gelen Gençler Darende’nin Ruhuna Hayran Kaldı
- Başkan Taşkın, Toptancılar Sitesi’nde Esnafla Yeniden Yapılanmayı Konuştu
- Başkan Geçit Mahmutlu’da Vatandaşla Buluştu, Sorunlar Tek Tek Not Alındı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.