Olimpik Gün Yürüyüşü Yapıldı

MalatyaÂ'da Olimpik Gün yürüyüşü yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesince organize edilen Olimpik Gün yürüyüşü MalatyaÂ'da gerçekleştirildi.
Dede Korkut Parkı yanında başlayan yürüyüş, Malatya Park AVMÂ'de sona erdi. Yürüyüşe Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, şube müdürleri, idareci, antrenör ve sporcular katıldı. Davul zurna eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında bir konuşma yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Â"2020 Olimpiyatlarına adayız. İnşallah Türkiye 2020Â'de İstanbulÂ'da olimpiyatları gerçekleştirecek. Bu anlamda tüm halkımızın olimpiyatlara olan ilgi ve dikkatlerinin çekilmesi gerekmekteydi. Biz tüm sporcularımız, antrenörlerimiz ve değerli katılımcılarımızla bu anlamlı güne katkıda bulundukÂ" dedi.
Fındıklı, Malatya ParkÂ'ta düzenlenen Spor Olimpiyatlarıyla, Olimpik Gün yürüyüşünü birleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.
Etkinlik, Gençlik Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sıcak Başladı, Serin Bitecek: Malatya’da Cumartesi Gününe Saat Saat Hava Durumu
- Karanlığın Rotası Çizildi: Malatya’da İlçe İlçe Kesinti Haritası
- Malatya’da 13 Eylül Namaz Vakitleri: İmsaktan Yatsıya Günün Tüm Durakları
- Malatya’da 12 Eylül 2025 Vefat Listesi 8 Kişi Hayatını Kaybetti
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.