Prof. Dr. Aysun Bay’dan Devlet Bahçeli’ye Özel Rapor! Deprem Bölgesinde Neler Oldu?

MHP MYK üyesi Prof. Dr. Aysun Bay, deprem bölgesinde yaptığı incelemeler sonrası hazırlayacağı kapsamlı raporu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunacak. Bu rapor, bölgedeki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri detaylıca ele alacak.
RAPORUN İÇERİĞİNE YÖNELİK İLK DETAYLAR
Prof. Dr. Aysun Bay, Malatya ve Kahramanmaraş’ta yaptığı incelemeler sonrası, deprem bölgesindeki eksiklikleri belirleyerek kapsamlı bir rapor hazırlama sürecine girdi. Bu rapor, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunulacak.
BÖLGEDE YAPILMASI GEREKENLER TESPİT EDİLDİ
Bay, “Milletimizin acılarını dindirecek, yaralarını saracak adımlar atılması için bu raporu sunacağız,” diyerek raporun önemini vurguladı. MHP lideri Bahçeli’ye sunulacak olan bu rapor, bölgedeki eksiklikleri ve çözüm yollarını detaylandıracak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MALATYA’DA CUMARTESİ HAVA DURUMU: GECE SERİN, ÖĞLE SICAK
- MALATYA’DA 20 EYLÜL 2025 NAMAZ VAKİTLERİ
- Malatya Vefat Listesi 19 Eylül 2025 – İsim, Yaş, Mahalle ve Taziye/Defin Bilgileri
- Şiddetli Fırtına Feribotu Vurdu! Battalgazi’de Tehlike Atlattılar
- Orgeneral Tokel Sınırda! Malatya, Kilis ve Gaziantep’te Kritik Denetim
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.