ŞANSSIZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kaptanı Çetin Aydoğan, PTT 1. Lig'de rahatlıkla mücadele edebilecek bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, herkesin beklediği Yeni Malatyaspor'u izlettireceklerini söyledi.
Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Aydoğan, Turgutluspor karşılaşmasınında şanssız bir mağlubiyet aldıklarına vurgu yaparak, "Biz maçı çok istedik ama sahaya istediğimizi yansıtamadık. 80. dakikada bir baskı kurduk. Belki o arada bir gol bulsaydık, maçı çevirebilirdik. Ama olmadı. Tabi sezon içerisinde bunlar yaşanacak. 34 haftalık uzun bir lig maratonundayız. Bir gün bu yenilgi olacaktı. O yenilgiyi de kendi saha ve seyircimizin önünde aldık. Kendi seyircimizin önünde olmasını arzu etmezdik. Bizim kalitemiz belli. Ama biz sahada maçı rakip kadar istemesek, böyle sürprizler yaşayabiliriz. Onun için ayağımızın yere çok sağlam basması gerekiyor. Göztepe maçında çok iyi bir futbol oynadık ama bu futbolun orada kalmaması lazım. Her maçta aynı beceri, özveri ve mücadeleyi ortaya koymalıyız. Eğer bunu yapamazsak, bu tür sürprizleri her zaman yaşarız. İnşallah bu bize şefkat tokadı olur. Bundan sonra izlemek ve görmek istediğimiz Yeni Malatyaspor'u, karakterli sporcularımızın ortaya koyacağına inanıyorum” dedi.
Aydoğan, Gaziosmanpaşa'yı yenip, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini kaydederek, “Gaziosmanpaşa ligin iyi ekipleri arasında yer alıyor. İstanbul takımlarının geneli iyi. Sporcular, İstanbul takımlarını az ücrette olsa tercih ediyorlar. Ondan dolayı İstanbul takımlarının kadro kaliteleri biraz daha iyi. Ama biz sahaya kendi kimliğimizi koyup, kendi mücadelemizi yansıtırsak, grupta yenemeyeceğimiz takım yok. Yeni Malatyaspor bu kadro yapısıyla PTT 1. Lig'inde bile çok rahat mücadele eder. Ama ayağımızın yere sağlam basması gerekiyor. Biz kendi sporcu kalitemizi ve takım ruhumuzu sahaya yansıtmalıyız” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- Küçük Kardeşlerin Ölümüyle Sarsılan Aile: Adalet Az Da Olsa Yerini Buldu
- Bakanlık Harekete Geçti: Nüfusa Göre İtfaiyeci Sayısı Artıyor
- Malatya’da Yurt Çevreleri İçin Yeni Güvenlik Tedbirleri Alındı
- MABESEM Kursiyerleri Hayallerine Kavuştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.