Şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum

Gaziler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş beraberinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı, Türkiye Harp Malulleri Derneği Malatya Şube Başkanı, Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı ile Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı ile birlikte Vali Vasip ŞahinÂ'i ziyaret etti.
Gaziler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş beraberinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Türkiye Harp Malulleri Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin, Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrıslı ile Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıdık Selçuk ile birlikte Vali Vasip Şahin'i ziyaret ettiler.
Vali Şahin, kendisi ziyaret eden Dernek başkanları ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali Şahin, “Sizlerin şahsında tüm gazilerimize şükranlarımızı arz ediyorum, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sizler bu ülke için gerektiğinde en büyük fedakarlık yaptınız” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Para Trafiğinin Kilit İsmi Turgut Koç Adliyede Verdiği Yeni İfadede Ankara'daki Gizli Görüşmeyi İtiraf Etti
- Murat Kurum Türkiye'nin Konut Üretiminde Dünyada Bir Numara Olduğunu Söyledi
- Akçadağ'da 57 Sulama Havuzu İçin Çalışmalar Başladı
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.