Selahatin Sarıoğlu güven tazeledi

Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nın Başkan Yardımcılığına yeniden Selahattin Sarıoğlu seçildi.
Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nın (TÜRAVAK) 16. Olağan Genel Kurulu, Türkiye Barolar Birliği'nde yapıldı.
Yapılan toplantıda Başkan Yardımcılığına yeniden Malatya Barosu'nun da önceki Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu seçildi.
16. Olağan Genel Kurulu'nda 7 kişilik Yönetim Kurulu Üyeliğinde yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında Başkan Yardımcılığına yeniden seçilen TÜRAVAK Başkan Yardımcısı ve Malatya Barosu önceki Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu, “1997 yılında kurulan ve Mütevelli Heyet Başkanlığını Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Avukat Metin Feyzioğlu'nun yaptığı TÜRAVAK, Türkiye Barolarına kayıtlı 84 bin avukatın mesleki, sosyal, kültürel, ekonomik ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapmak, projeler üretmek, sosyal yardım ve dayanışmalarına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Vakfın organları Mütevelli Heyet, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'dur. Vakfın merkezi Ankara'dır. Bu görevimde Malatya Baromuzu ve tüm meslektaşlarımı en iyi biçimde temsil etmeye çalışacağımı en derin saygılarımla sunarım” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.