24 Temmuz, 2026, Cuma
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Sevgi BERK / O Bulaşıkları Kim Yıkayacak Sayın Ağbaba?

Sevgi BERK / O Bulaşıkları Kim Yıkayacak Sayın Ağbaba?
Sevgi BERK yazdı.

Biz kadınlar iyi biliriz; güzel bir sofranın bereketi kadar, sofradan sonra mutfağın nasıl toplandığını da… Yemek yenir, çaylar içilir, sohbet edilir. Sonra sıra dağınıklığı toplamaya gelir. İşte o an, kim gerçekten sorumluluk alıyor, kim sessizce sıyrılıp gidiyor, ortaya çıkar. Hayatın kuralı değişmez; dağıtmak kolaydır, toplamak emek ister. Bugün siyasette yaşananlara bakınca da aklıma ister istemez bu geliyor.

Yediniz, içtiniz, ziyafeti çektiniz... Bulaşıkları masada darmadağın bırakıp hesabı da 100 yıllık partiye mi kestiniz?

Yeni Parti kuruldu. 

Üstelik bir de "partide arınma" adı veriliyor, öyle mi?

Bakın etrafa; gündem dökülüyor. Şoför ifadeleri, kargo poşetleriyle taşınan dövizler, lüks hediyeler, ihale iddiaları havada uçuşuyor. Dosyalar İzmir’den Ankara’ya mekik dokurken parti yönetimi nihayet "yeter" deyip ihraç düdüğünü çalıyor.

Peki Veli Bey ne yapıyor?

Çıkmış kürsüye, gözlerimizin içine bakarak "Yeni bir sayfa açıyoruz, hedefimiz iktidar" diyor.

Siz hangi sayfayı açıyorsunuz Sayın Ağbaba? Sayfa falan açıldığı yok, kapı yüzünüze kapanıyor, farkında değil misiniz?

Kargo poşetinde euro iddialarıyla disipline sevk edileceksiniz, sonra da çıkıp buna "yeni bir umut" diyeceksiniz... Masayı devirdiniz, çorbayı üzerimize döktünüz, giderken bir de "afiyet olsun" diyorsunuz.

Pardon ama buna "arınma" değil, açıkça hesabı partiye yıkıp kaçmak denir.

...

YAZININ DEVAMI BURADA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.