Sorun çözerseniz bakan olursunuz

Enver Kiraz, Malatyalı üreticilerin her yıl aynı travmayı yaşadığını belirterek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye seslendi.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatyalı üreticilerin her yıl aynı travmayı yaşadığını belirterek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye seslendi. Kiraz, "Malatya'nın sorunlarını çözerseniz, Malatyalıların bakanı olursunuz" dedi.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, önceki gün Malatya merkezi, Yazıhan merkezi ile özellikle Sinan, Dedekargın, Balaban, Eğribük,Tecirli ve Bahçelievler mahallelerinde etkili olan dolu yağışının başta kayısı olmak üzere tarım ürünlerine büyük zarar verdiğini ifade etti. CHP Yazıhan İlçe Başkanı İbrahim Arduç, İl Sekreteri Erdal Akkar ve İl Saymanı Hüseyin Bilgen ile birlikte Yazıhan'a bağlı Tecirli ve Dedekargın mahallelerini ziyaret eden Kiraz, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyip, doludan zarar gören bahçeleri gezdi.
Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Kiraz, 17 Mart 2016 ve 21 Nisan 2016 tarihlerinde meydana gelen donun ardından özellikle Hekimhan, Kuluncak, Akçadağ bölgesinde ciddi zararın oluştuğunu belirterek, 24 Mayıs tarihinde ise dolu yağışının Malatya merkezi ile Yazıhan ilçesinde büyük zarara yol açtığını kaydetti. Kiraz, "Malatyalı üreticiler her yıl aynı sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Emek verdikleri ürünler, felaketlere kurban gidiyor. AK Parti hükümetinin temel bir kayısı politikası olmayınca, sorunlarda her yıl katlanarak artıyor" şeklinde konuştu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına tekrar getirilen Bülent Tüfenkçi'ye görevinde başarılar dileyen Kiraz, Tüfenkçi'ye seslenerek, Malatyalı üreticilerin sorunlarına sahip çıkmasını istedi. Kiraz, "Malatya'nın sorunlarını çözerseniz Malatyalıların Bakanı olursunuz" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MALATYA-KAYSERİ YOLUNDA BİR KAZA DAHA: ÖLÜM YOLU ALARM VERİYOR
- Malatya’da Motosiklet Kazası Alarm Verdi: Kuralsızlık Can Yakıyor
- Namazda Beşinci Rekâta Kalkarsan Ne Olur?
- Dolar 41 TL’yi Aştı, Euro Geriledi! Malatya’da Döviz Piyasası Dalgalanıyor
- Altın Alacaklar Dikkat! Malatya’da Beşibirlik 153 Bin TL’yi Aştı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.