Tecde Mahallesi Yer Altından Gelen Alevlerle Sarsıldı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi’nde, yer altından geçen elektrik hattında çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Polis ekipleri sokağı trafiğe kapatırken, elektrik dağıtım şirketi hattı yenilemek için geniş çaplı çalışma başlattı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi Alibey Sokak’ta yer altından geçen elektrik hattında yangın çıktı. Kablolardan yükselen duman ve alevleri fark eden mahalle sakinleri büyük bir panik yaşadı. Durumun ciddiyetini gören vatandaşlar, vakit kaybetmeden polis ekiplerine ihbarda bulundu.
SOKAK ÇİFT YÖNLÜ OLARAK TRAFİĞE KAPATILDI
İhbar üzerine kısa sürede bölgeye intikal eden polis ekipleri, olası bir facianın önüne geçmek adına geniş güvenlik önlemleri aldı. Alibey Sokak, hem yaya hem de araç trafiğine çift yönlü olarak tamamen kapatıldı. Çevredeki vatandaşlar güvenli alanlara uzaklaştırıldı.
HATTI YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
Güvenlik çemberinin oluşturulmasının ardından olay yerine elektrik dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgedeki enerji akışını tamamen keserek yer altındaki kablo yangınına müdahale etti. Yangının kontrol altına alınmasının ardından arızalanan hattın yenilenmesi ve değiştirilmesi için çalışma başlatıldı. Ekiplerin bölgedeki yoğun mesaisi bir süre daha devam etti.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kadın, Genç ve Engellilere İstihdam Desteği: 2 Yılda 15 Teşvik Hayata Geçirildi
- Türkiye Cimnastik Federasyonu Akademi Semineri Sancaktepe'de Başladı
- Doğanşehir Kaymakamı Sungur Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı
- Ankara Istikametinde Zincirleme Kaza Sürücülere Ecel Terleri Döktürdü
- Malatya’yı Korkutan Orman Yangını Koordineli Operasyonla Tamamen Kontrol Altında
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.