Temsilcilere Plaket Verildi!..

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından, 24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarına katılan firmaların temsilcilerine plaket verildi.
Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuara katılan firmaları tek tek ziyaret ederek, plaketlerini verdi.
Plaket takdiminin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Nalçacı, “Ramazan ayının sonuna doğru geliyoruz. Bu yıl 24'ncüsünü yaptığımız Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı, vatandaşlarımızın büyük ilgisini gördü. Malatyalılara, fuara gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bizde bu anlamda katılan firmalarımıza birer plaket takdim ettik” dedi.
Nalçacı, Ramazan ayının son etkinliklerini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyerek, vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Depoyu Dolduracaklar Dikkat Benzine Üç Lira Yirmi Kuruş Zam Geldi
- Pütürge'de Bal Hasadı Başladı: Toprak Kovan Üretimi Dikkat Çekti
- Yarın Malatya'da Okullar Açık Mı? MEB Eğitim Çalışma Takvimini Duyurdu
- Tekke Camisi Esnafının Yıllardır Süren Hasar Düğümü Mühürle Son Buldu
- Malatya'da Oğlu Tarafından Bıçaklanan Mithat Ekici Hastanede Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.