Valilik önünde şüpheli çanta paniği

Kaldırımda unutulan şüpheli çanta, polis ekiplerini alarma geçirdi.
Malatya Valiliği karşısındaki kaldırımda unutulan şüpheli çanta, polis ekiplerini alarma geçirdi.
Olay, dün gece saat 23.00 sularında Valilik binasının otopark girişinin karşısındaki İnönü Kapalı Çarşısı giriş kapısının bulunduğu noktada yaşandı.
Kaldırımda bulunan şüpheli çantayı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapatarak, geniş çaplı güvenlik önemli aldı. Şüpheli çantanın Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlama ile aynı güne denk gelmesi ekiplerin daha dikkatli çalışmasına yol açtı.
Ekipler, Valilik binasının güvenlik kamerası görüntülerini de inceledi. Çantanın, yerel bir televizyonun elemanlarınca unutulduğu ve içerisinde tripod diye adlandırılan kamera sehpası olduğu tespit edildi. Daha sonra TV çalışanı olay yerine gelerek, unuttuğu çantasını aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- İki Aracın Yan Yana Geçemediği Ölüm Yolu Hayat Buluyor
- Dünya Pazarlarının Sabırsızlıkla Beklediği Malatya Kayısısında 2026 Yılı Hasat Sezonu Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.