Vatandaşlar sorun ve taleplerini anlattı

Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Halk Günü, Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Halk Günü'ne katılan vatandaşlar, sorun ve taleplerini Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Karakuş ve Mustafa Sayın'a ilettiler.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yoğun programları nedeniyle vatandaşların sorunlarını, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Karakuş ve Mustafa Sayın dinledi. Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü'nden de personellerin hazır bulunduğu Halk Günü'nde, vatandaşlar iş ve yardım talebinde bulundu.
Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Karakuş ve Mustafa Sayın, Battalgazi Belediyesi olarak iki haftada bir Halk Günü düzenleyerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediklerini söyledi. Karakuş, vatandaşların kendilerine ilettikleri sorun ve talepleri ise, belediyenin imkanları ve öncelik sıralamasına göre çözme gayreti içinde olduklarını kaydetti.
Halk Günü'ne katılan vatandaşlar da, ağırlıklı olarak iş ve yardım talebinin yanı sıra ikamet ettikleri mahallenin sorunlarını da dile getirdiler.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çocuğu Olan Kadına 60 Bin, İşverene 97 Bin 500 TL Destek
- Malatya Toplu Taşımada Yeni Döneme Geçiyor
- YÖK’ten 2025-YKS Adaylarına Son Fırsat: Kayıt Süresi Uzatıldı!
- Yetenekli Öğrencilere Fırsat! Malatya Müzik Ortaokulu Sınav Takvimi Belli Oldu
- Gazze’ye Vicdan Yolculuğu: Malatya’dan Üç Gönüllü Küresel Filoda!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.