Yalınbudak ve Karamağara’da Gönül Buluşması

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Yalınbudak ve Karamağara mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen buluşmalarda, mahalle sakinlerinin talep ve önerileri dinlendi.
Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ulutaş, Yalınbudak ve Karamağara mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

İLK DURAK YALINBUDAK MAHALLESİ
Ziyaret programının ilk durağı Yalınbudak Mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ulutaş, samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi. Ulutaş, “Gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için Yalınbudaklı hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

KARAMAĞARA’DA SORUNLAR DİNLEDİ, ÇÖZÜMLERİ PAYLAŞTI
Programın ikinci durağında Karamağara Mahallesi’ne geçen Başkan Ulutaş, mahalle halkıyla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ulutaş, çözüm önerilerini paylaştı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Ulutaş, “Gönülden kurulan bağlar, samimi sohbetler ve yüzlerdeki tebessüm, bu buluşmaların en kıymetli yanını oluşturuyor. Bizleri içtenlikle karşılayan Karamağara Mahallesi sakinlerine yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.