dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2442.5
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64559.67$

'Yaşanan olayı provakatif buluyoruz'


'Yaşanan olayı provakatif buluyoruz'
İl Başkanı ve yöneticilere yönelik saldırı kınandı
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Malatya İl Başkanı ve yönetimine yönelik saldırı sonrası Malatya'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu ve milletvekillerinden oluşan heyet, bazı ziyaretlerde bulunarak konunun takipçisi olduklarını söyledi. 

24_10

İYİ PARTİ HEYETİ MALATYA'DA

Geçtiğimiz Cuma günü İYİ Parti Malatya İl Başkanını Gökmen Kenan Özdal'ın darp edilmesi ve ertesi gün bazı parti yöneticilerinin Asayiş Şube Müdürlüğü önünde saldırıya uğraması üzerine başlatılan soruşturma sürerken, İYİ Parti Genel Merkezinden bir heyet Malatya'ya gelerek bazı temaslarda bulundu.

HEYET ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataç'tan oluşan heyet, Malatya'da Vali Ali Kaban, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ve Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ı ziyaret etti.

28_9

"TÜM TÜRKİYE'YE HAYKIRIYORUZ"

Soruşturmanın ilerleyişi ve olayla ilgili bilgiler alan heyet daha sonra bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu, olay hakkında aydınlatıcı ve ayrıntılı bilgiler edindiklerini söyledi. Yaşanan hadisenin Malatya halkını incittiğini belirten Dervişoğlu, “Bu olayın müsebbipleri sadece kendilerine değil, mensubu oldukları siyasi yapıya da zarar vermişlerdir” şeklinde konuştu.
Yaşanan olayı büyütmediklerini ve provokatif bulduklarını söyleyen Dervişoğlu, “Ama Türkiye'nin neresinde partimize mensup bir arkadaşımız varsa, kanımızı son damlasına ve son nefesimize kadar onların yanında olacağımızı buradan tüm Türkiye'ye haykırıyoruz. Bu olayı lokal, kontrolsüz bir eylem olarak değerlendiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

"ASLA ŞİDDET YANLILARI DEĞİLİZ"

Basın toplantısında konuşan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal'da “Biz iyi insanlarız, asla şiddet yanlıları değiliz. Biz sadece fikirle mücadele etmeye, doğru bulduğumuz savunduğumuz, yanlış gördüğümüz şeyleri de düzeltmemiz gerektiğine sözle ifade edeceğiz. Asla zor kullanarak ve baskı yaparak insanlara fikirlerimizi kabul ettirme yoluna gitmeyeceğiz. Malatya'mızda bundan sonra böyle şeylerin olmayacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!