Yeni evlilerin mekanı oldu

Sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı, evlenen genç çiftlerin fotoğraf çekimi için vazgeçilmez mekanlarından birisi haline geldi.
Sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı, evlenen genç çiftlerin fotoğraf çekimi için vazgeçilmez mekanlarından birisi haline geldi.
Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı, baharın gelmesi ile birlikte evliliğe ilk adımlarını atan genç çiftler için ideal bir fotoğraf stüdyosu haline geldi. Yeni evlenen Miray-Furkan Kocaman çifti de fotoğraf çekimi için Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağını seçti. Kocaman çifti, "Gayet güzel bir mekan. Tasarım çok güzel, çok beğendik. Yeni evlenecek çiftler için doğal bir stüdyo ortamı. Evlenecek çiftler buraya gelip mutlu anlarını ölümsüzleştirebilir" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.