Yeni Malatyaspor Bolu Kampını Perşembe günü tamamlıyor

Yeni Malatyaspor, 4 günlük bayram iznine ayrılacak.
PTT 1.Lig 2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarını 3 Temmuz'dan bu yana Bolu Gerede'de sürdüren Yeni Malatyaspor, ilk etap kampını Perşembe günü yapacağı antrenmanın ardından tamamlayarak, 4 günlük bayram iznine ayrılacak.
13 gündür Bolu Gerede'de Yücel İldiz yönetiminde güç ve kondisyon depolayan sarı-kırmızılı takım, bu süre içinde futbolcularını biz dizi testte de tabi tuttu. Yüksek rakımı ve yeşil doğasıyla futbol takımlarının gözde kamp merkezlerinden olan Bolu'da günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan Yeni Malatyaspor, ikinci etap kampını da yine Bolu'da yapacak.
Perşembe sabahı yapılacak çalışmanın ardından bayram iznine çıkacağı belirtilen sarı-kırmızılı futbolcuların 20 Temmuz Pazartesi günü 2.etap kampı için yeniden toplanacağı ifade edildi.
Yeni Malatyaspor ilk etap kampını 11'i geçen sezondan, 6'sı yeni transfer ve 7'si de alt yapıdan olmak üzere toplam 24 futbolcuyla gerçekleştirdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İkizce’de Sorunlara Çözüm İçin Yeni Bir Yapı Kuruldu
- Malatya’da Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı: 123 İşletmeye Yaptırım!
- Ara Sokak Çıkışında Dehşet Anları: Motosiklet Sürücüsü Ve 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
- CHP Malatya’da Örgüt Mesajı: Siyasetin Merkezinde Artık Örgüt Olacak
- 15 Dönümlük Alana Millet Bahçesi ve Nikâh Salonu Geliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.