Yeşilyurt Belediyespor grubunda 1’inci oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Erzincan temsilcisi Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor’u 5-0 mağlup etti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Erzincan temsilcisi Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor'u 5-0 mağlup etti.

BÜYÜK BİR SEVİNÇ YAŞANDI
3.Lig yükselme finallerine katılma hak kazanan Yeşilyurt Belediyespor'da büyük bir sevinç yaşanırken, kuranın 24 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da çekileceği bildirildi.

ÇINAR TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ
Karşılaşmayı Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, kulüp yönetimi ile 250'ye yakın taraftar izledi. Mücadele sonrası Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sahaya inerek, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Demokrat Özgür Güneş, Yavuz Bahadır Ordu, Hakan Erkan hakem üçlüsü yönetti.
Yeşilyurt Belediyespor'un gollerini dakika 34 ve 83'te Cemre Atmaca, 49.dakikada Selim Dağ, 64.dakikada Alaattin Közen ve 72.dakikada Harun Aytemur kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.