Yetim çocukların piknik sevinci

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Malatya İl Temsilciliği tarafından sevgi evlerinde kalan yetim çocuklar pikniğe götürüldü. Çocuklar piknikte eğlenceli dakikalar geçirdi.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Malatya İl Temsilciliği tarafından sevgi evlerinde kalan yetim çocuklar pikniğe götürüldü. Çocuklar piknikte eğlenceli dakikalar geçirdi.
İHH tarafından Malatya Şeker Fabrikasının bahçesinde gerçekleştirilen piknikte, çocuklara önce yemek ikramı yapılırken İHH sorumluları daha sonra çocuklar ile birlikte oyunlar oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün yaşarken, İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin, çocukların mutlu olmasının kendilerini de çok mutlu ettiğini söyledi. Yetim çocukların yüzünü güldürmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Derin, "Biz yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Dünyadaki ve Türkiye'deki bütün yetimlere gücümüz yettiği kadar sahip çıkacağız" diye konuştu.
Pikniğe Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Aslan ile birçok STK temsilcisi katıldı
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Karacabey Hipodromu Saniyeler İçinde Milyonluk Satışlara Sahne Oldu
- Battalgazi İlçesinde Görevini Yapan Din Görevlisinin Burnu Kırıldı
- Valilik Harekete Geçti ve Geçici Barınma Merkezlerinde Kurallar Yeniden Yazıldı
- Akçadağ İlçesinde İmzalar Atıldı: Öğretmen Evinin İhalesi Resmen Tamamlandı
- Saray Mahallesi Eylül Ayında Teslim Ediliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.