Bakan Kurum’dan Malatya’ya Yakın Mercek!

Çeşitli programlar ve deprem sonrası çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile birlikte rezevrve kentsel dönüşüm inşaat alanlarını gezdi.
Çeşitli programlar ve deprem sonrası çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile birlikte rezevrve kentsel dönüşüm inşaat alanlarını gezdi.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KurumMalatya’da sürdürülen çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den bilgiler aldı.
Bakan Kurum,Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile birlikte rezevrve kentsel dönüşüm inşaat alanlarından olan Niyazi Mısri Mahallesi’nde inceleme yaptı. Burada vatandaşlarla da görüşen Bakan Kurum, kentsel dönüşüm konusunda ve rezevr alanlarındaki yapılacak çalışmalarla ilgili soruları cevapladı.
Rezevrve kentsel dönüşüm inşaat alanları inceleme programının ardından İkizce TOKİ konutlarını da ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutlarda ikamet eden bir aileyi de ziyaret etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya YKS 2026 Sınavında 428 Derece İle Başarıya İmza Attı
- Atıl Araziler Yeşerdi! Nohut Hasadında Hedef 500 Ton
- Binlerce Personelin Katıldığı Kapsamlı Denetimlerde Yüzlerce Düzensiz Göçmen Yakalandı
- Rekoltesi 67 Bin Ton Olarak Açıklanan Kayısıda Üreticiler Düşük Fiyat Kıskacında Kaldı
- Sürücülere Kötü Haber! Bu Gece Yarısı Geliyor
- 0SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.