Bayram Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz: Arife Günü Mezarlığa Ek Sefer!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, bayram boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Arife günü ise şehir mezarlığına özel seferler düzenlenecek.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Bayram süresince şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
ARİFE GÜNÜ MEZARLIĞA ÖZEL SEFERLER
Başkan Sami Er, ayrıca arife günü olan 5 Haziran 2025 Perşembe günü, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla şehir mezarlığına özel ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceğini de belirtti.
"HEMŞEHRİLERİMİZİN BAYRAMI HUZUR İÇİNDE GEÇSİN"
Başkan Er açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Hemşehrilerimizin bayramı huzur içinde geçirmesi, yakınlarını daha rahat ziyaret edebilmeleri için toplu taşıma araçlarımız bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek. Arife günü ise şehir mezarlığına özel ücretsiz seferler düzenliyoruz.”

HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- Sayıştay Raporundaki Tespitler Malatya’yı Sarstı! Selçuk Han’dan Hesap Verme Çağrısı
- Dört Yıldır Aynı Sorunlar Yaşanıyor! Kasap ve Balık Pazarı Esnafı Çözüm İstiyor
- Malatya Dahil 32 İlde Düzenlenen FETÖ Operasyonunda 72 Şüpheli Yakalandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.