Eğitim Semineri Verildi.

MalatyaÂ'nın Doğanşehir İlçesi Polat BeldesiÂ'nde çocuk ve kadınlara eğitim semineri verildi.
Doğanşehir Polat Belediyesi tarafından düzenlenen ve Malatya Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) bünyesinde sosyoloji uzmanlarınca öğrenci velilerine yönelik Â'Anne Baba Tutumunun Çocuklar ÜzerindekiÂ' etkisi konulu seminer Polat Vaiz Şahin OrtaokuluÂ'nda verildi.
MADEM bünyesinde uzman Sosyologlar Ferhat Dalaman, Zehra Sönmez, Mehmet Koyuncu, Elif Sengönül ve Sümeyye Abacı konuşmacı olarak seminere katıldı.
Öğrenci velilerinin ilgi gösterdiği seminerde konuşan Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Â"Ailenin temeli anne baba ve toplumun can damarı da çocuklardır. Bu vesile ile sağlıklı bir nesil yetiştirmek istiyorsak, mutlaka anne ve babanın eğitimli olması şart. Bu vesile ile Malatya belediyesi MADEM bünyesindeki uzman sosyoloji uzmanlarımıza bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorumÂ" dedi.
Daha sonra konuşan Uzman Sosyolog Ferhat Dalaman, Â"Eşiniz kendi için en son, amma siz çocuklarımızı mutlu etmek için harcama yapar. Aşırı ani tepkiler aile içi iletişimi azaltır. Birbirimizle konuşurken saygıyı elden bırakmayalım, çocuklarınıza mutlaka zaman ayıralım, verdiğiniz sözü mutlaka yerine getirin ve asla tutamayacağınız sözü vermeyin. Unutmayalım ki sevgiye doymayan bir çocuk hep çocuk olarak kalır. Her yaştaki çocuk için birlikte zaman geçirme önemlidirÂ" ifadelerini kullandı.
Daha sonra öğrenci velileri, uzman sosyologlarla bire bir görüşerek sorunlarını dile getirildi.
Program, Polat Belediye Başkanı Hasan OrmanÂ'ın konuşmacılara çiçek takdim etmesinden sonra sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hekimhan'daki Feci Kazada Traktör Ters Döndü! Tonlarca Ağırlığın Altındaki Sürücü...
- Battalgazi'deki İnşaat Sahasını Basan Arı Sürüsü İşçilere Büyük Panik Yaşattı
- Henüz Bir Yıl Önce Hizmete Giren Kuzey Çevre Yolu'ndaki Tamirat İşleri Vatandaşların Tepkisine Yol Açtı
- Yeni Çarşı Projesindeki Fahiş Kira Fiyatları Malatya Esnafını Kara Kara Düşündürüyor
- Hemşerimiz Malatyalı Arif Karaca: Sermaye Birikimi Olmadığı İçin Global Marka Çıkaramıyoruz!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.