dore okulları
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2402.1
  • BIST
    10322.64
  • BTC
    63551.59$

Günün Özeti


Günün Özeti
24 Ekim 2018 günü gün sonu haberleri
Narin

 24Ekim 2018 gününün öne çıkan haberlerini derledik. Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin Ak Parti MKYK üyesi olan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı'nın yanında Bingöl Milletvekilliği görevini yürüten Cevdet Yılmaz ile birlikte keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakil Enstütisi hakkında yorumlarını paylaşan Yılmaz, Sezai Hocadan övgü ile bahsetti. Gazeteci yazar Necdet Akboğa ' Orucumu Bozuyorum' diyerek Malatya Time ailesine katıldı. Haber okuyucuları tarafından sevinçle karşılandı. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur Toplantısı yapıldı. Battalgazi ilçesi Yenice Mahalle Muhtarı Necati Ekim dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti."Günümüzde Akıl ve Ruh Sağlığı" konulu konferans düzenlendi. Nihat Abacı, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreter Vekili Abdulvahap Yoğunlu'yu ziyaret ederek dijital haberciliğin geliştirilmesi eğitimi verilmesi için başvuru yaptı. Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi il protokolü tarafından gezildi. Emniyet Müdürlüğünden yeni bir kaçakçılık operasyonu yapıldı. Üç havuz çeşmesi hizmete girdi. MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar seçim hakkında konuştu. Malatya Valisi Ali Kaban, 7 Ekimde gerçekleştiren Baro Başkanlığı seçiminde yeniden başkanlık görevine seçilen Av. Enver Han'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Spor camiası bugün de eksiklerini sorguladı. Ali Ravcı, "Neticede deplasmanda kaybettiğimiz bir 3 puan var. Takım olarak bu yenilgiyi hak ettik mi, bence sonuna kadar hak ettik. İyi bir performans ortaya koyamadık" dedi. Teknik Direktör Erol Bulut oyunculara 'Kendinize gelin' çağrısında bulundu.

2_27

 

SEZAİ HOCA VE EKİBİNİN BAŞARILARINI HER ALANDA ANLATMALIYIZ

Son kongrede Ak Parti MKYK üyesi olan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı'nın yanında Bingöl Milletvekilliği görevini yürüten Cevdet Yılmaz'ın samimiyeti sorularımızın da resmiyetten ziyade dostça sohbete dönüşmesine vesile oldu.

ORUCUMU BOZUYORUM

Sahuru belli, iftarı meçhul olan orucumu bozuyorum...
Açlık orucu, Ölüm orucu, Ramazan orucu, Muharrem orucu , Kefaret orucu...
Hiçbiri değil, sükut orucu..

"NARKOTİK OLAYLARINDA AZALMALAR OLDU"

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur Toplantısı yapıldı.

NECATİ EKİM VEFAT ETTİ

Battalgazi ilçesi Yenice Mahalle Muhtarı Necati Ekim dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

"GÜNÜMÜZDE AKIL VE RUH SAĞLIĞI" KONFERANSI DÜZENLENDİ

İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından "Günümüzde Akıl ve Ruh Sağlığı" konulu konferans düzenlendi.

"MEDYADA DİJİTAL HABERCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ"

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreter Vekili Abdulvahap Yoğunlu'yu ziyaret ederek dijital haberciliğin geliştirilmesi eğitimi verilmesi için başvuru yaptı.

"BARO BAŞKANIMIZ GÜZEL İŞLER YAPIYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve beraberindeki heyet ile birlikte Malatya Baro Başkanı Enver Han'ı ziyaret etti.

HAYVANAT BAHÇESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun çalışmalar sonrasında vatandaşların ziyaretine açılan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi il protokolü tarafından gezildi.

EMNİYET KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Malatya'da polis ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik operasyon düzenlendi.

ÜÇ HAVUZ ÇEŞMESİ HİZMETE GİRDİ

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi'nde bulunan Üç Havuz Çeşmesi'nin çevre düzenlemesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

"YERELDE KENDİ ADAYIMIZI BELİRLEYECEĞİZ"

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, "Biz yerelde kendi adaylarımızı belirleyip, seçime gideceğiz. İnşallah Allah'ın izniyle başarılı olacağız" dedi

"YENİLGİYİ HAK ETTİK"

Süper Lig'in 9. haftasında Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyetle ilgili konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Neticede deplasmanda kaybettiğimiz bir 3 puan var. Takım olarak bu yenilgiyi hak ettik mi, bence sonuna kadar hak ettik. İyi bir performans ortaya koyamadık" dedi.

"KENDİNİZE GELİN"

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan E.Y. Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Mitchell Donald ile Arturo Rafael Mina Meza katılmadı.

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!