dore okulları
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.72
  • ALTIN
    2403.2
  • BIST
    10322.64
  • BTC
    63497.5$

Günün Özeti


Günün Özeti
20 Kasım günü gün sonu haberleri
Narin

20 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. Yeşilyurt'un sosyal, tarihi ve kültürel zenginliklerini gelecek kuşaklara taşıyacak yatırım ve projelerin hayata geçmesinde istişare kültüründen önemli destekler aldıklarını belirten Başkan Çınar, kamu, kurum, meslek örgütleri ve derneklerin yetkilileriyle yaptığı istişare toplantılarının yanı sıra mahalleleri karış karış dolaşarak vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. Malatya-Kayseri karayolunda seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı, sürücü son anda araçtan inerek kurtardı. Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)'ni ziyaret etti. Mercan Kolejinde öğrenci ve velilere kaygı ve sınav stresi ile başa çıkma yolları hakkında seminer verdi.Arguvan'da kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Arguvan Belediyesi tarafından organize edilen tiyatroda çocuklar doyasıya eğlendi. Malatya'da HİMYAÇ-DER ve BİKAP ortaklığıyla düzenlenen program ile Uyuşturucu Bağımlılığı ve Erişkin Yataklı Alkol Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezleri (AMATEM)'nin ve rehabilitasyon köyünün kurulma çalışmaları için düğmeye basıldı. Malatya merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi” açıldı. Metin Torun: ' Ne mutlu O'nu ananlara, O'nun yolundan gidenlere”   Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ali Bakan, projeleri ve yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Ali Ekinci, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrekarelik taşınmazın devri için protokol imzalandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2018-2019 sezonunu ilk maçını deplasmanda Gaziantep Karataş Spor ile oynadı. Malatyalı bayanlar, rakibini 7-2'lik skorla mağlup ederek, sezona 3 puanla başladı. Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, hayvanları ile yaylalarda bulunan hayvan yetiştiricilerine kar bastırmadan evlerine dönmesi için çağrıda bulundu. Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da ligin 9.haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci sürerken, mavi beyazlılar 10. haftada deplasmanda grup lideri Şarkışla Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa deplasmanından eli boş gelmek istemediklerini söyledi.

2_27

 

"ONLARIN DERTLERİNİ DİNLİYORUZ"

Yeşilyurt'un sosyal, tarihi ve kültürel zenginliklerini gelecek kuşaklara taşıyacak yatırım ve projelerin hayata geçmesinde istişare kültüründen önemli destekler aldıklarını belirten Başkan Çınar, kamu, kurum, meslek örgütleri ve derneklerin yetkilileriyle yaptığı istişare toplantılarının yanı sıra mahalleleri karış karış dolaşarak vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. 

ALEV ALAN ARACINDAN CANINI ZOR KURTARDI

Malatya-Kayseri karayolunda seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı, sürücü son anda araçtan inerek kurtardı. 

HEP BERABER ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)'ni ziyaret etti. 

SINAV STRESİ İLE NASIL BAŞA ÇIKILIR?

Mercan Kolejinde öğrenci ve velilere kaygı ve sınav stresi ile başa çıkma yolları hakkında seminer verdi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Arguvan'da kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Arguvan Belediyesi tarafından organize edilen tiyatroda çocuklar doyasıya eğlendi. 

REHABİLİTASYON KÖYÜ VE AMATEM KURULUYOR

Malatya'da HİMYAÇ-DER ve BİKAP ortaklığıyla düzenlenen program ile Uyuşturucu Bağımlılığı ve Erişkin Yataklı Alkol Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezleri (AMATEM)'nin ve rehabilitasyon köyünün kurulma çalışmaları için düğmeye basıldı. 

FETÖ'DEN 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Malatya merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. 

NE MUTLU O'NU ANANLARA

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi” açıldı. Metin Torun: ' Ne mutlu O'nu ananlara, O'nun yolundan gidenlere”

MALATYA'YI BÜTÜN OLARAK PLANLAMAK LAZIM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ali Bakan, projeleri ve yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

TEK DERDİMİZ HİZMET

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Ali Ekinci, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. 

PROTOKOL İMZALADILAR

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrekarelik taşınmazın devri için protokol imzalandı. 

GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2018-2019 sezonunu ilk maçını deplasmanda Gaziantep Karataş Spor ile oynadı. Malatyalı bayanlar, rakibini 7-2'lik skorla mağlup ederek, sezona 3 puanla başladı. 

AKIN'DAN 'EVLERİNİZE DÖNÜN ÇAĞRISI'

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, hayvanları ile yaylalarda bulunan hayvan yetiştiricilerine kar bastırmadan evlerine dönmesi için çağrıda bulundu. 

MAVİ-BEYAZLILAR MAÇ HAZIRLIĞINDA

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da ligin 9.haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci sürerken, mavi beyazlılar 10. haftada deplasmanda grup lideri Şarkışla Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 

"İSTANBUL'DAN ELİ BOŞ DÖNMEK İSTEMİYORUZ"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa deplasmanından eli boş gelmek istemediklerini söyledi.

 

 

1_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!