dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2408.2
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57416.54$

Günün Özeti


Günün Özeti
27 Kasım günü gün sonu haberleri
Narin

27 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik. 

“Marifet iltifata tabidir” derler ya… Şüphesiz bu benzetmeyi hak edenlerden biri de Malatya'nın Kale ilçesinin belediye başkanı Cemal Akdemir... Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.*** Hekimhan İlçe Kaymakamı Ahmet Özdemir, ilçedeki esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.***  Malatya'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda aralarında HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. ***Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Başkanı Hüseyin Kalan 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 17. MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında değerlendirmelerde bulundu.*** BİLSAM İbn Haldun Sosyal Araştırmalar Merkezi Birimi tarafından organize edilen konferanslar serisinin ilki Araştırmacı-Yazar Burhan Kavuncu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Doğu Türkistan'da Ne Oluyor" konusuyla başladı. ***Malatya Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığına gösterilen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi'ne gelişi esnasında belediye çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Başkan Gürkan, çalışanlarla tek tek tokalaşarak, tebrikleri kabul etti.*** Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya'ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini ifade ederek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” dedi.*** Malatya'da jandarma ekipleri tarafından şok uygulamada, toplam 2 bin 539 kişi ve bin 280 araç sorgulandı. ***Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa maçında yapılan hatalara değinerek, “Bu hataları yapmamamız lazım. Bir hedefimiz var. Bu sene bu basit hataları asgari hale düşürmemiz lazım” dedi. 

 

 

2_27

 

KALE'Yİ SIFIRDAN İNŞAA EDİYORUZ

“Marifet iltifata tabidir” derler ya… Şüphesiz bu benzetmeyi hak edenlerden biri de Malatya'nın Kale ilçesinin belediye başkanı Cemal Akdemir... Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi. 

ÖZDEMİR SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Hekimhan İlçe Kaymakamı Ahmet Özdemir, ilçedeki esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

MALATYA'DA PKK OPERASYONU

 Malatya'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda aralarında HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. 

"YENİ İŞ ANLAŞMALARININ TEMELİ ATILDI"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Başkanı Hüseyin Kalan 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 17. MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında değerlendirmelerde bulundu. 

"DOĞU TÜRKİSTAN'DA NELER OLUYOR?"

BİLSAM İbn Haldun Sosyal Araştırmalar Merkezi Birimi tarafından organize edilen konferanslar serisinin ilki Araştırmacı-Yazar Burhan Kavuncu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Doğu Türkistan'da Ne Oluyor" konusuyla başladı. 

"HERKES DUYARLI OLMALI"

Malatya Valisi Aydın Baruş, kentin maskotu olan sokak köpeğine elleri ile su içtirdi. 

GÜRKAN KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığına gösterilen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi'ne gelişi esnasında belediye çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Başkan Gürkan, çalışanlarla tek tek tokalaşarak, tebrikleri kabul etti. 

"BEYLERDERESİNDEKİ ARSA İÇİN ISRARCIYIZ"

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya'ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini ifade ederek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” dedi. 

2 BİN 539KİŞİ VE BİN 280 ARAÇ SORGULANDI

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından şok uygulamada, toplam 2 bin 539 kişi ve bin 280 araç sorgulandı. 

PROJEMİZ YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRACAK

Yeşilyurt'un farklı bölgelerine kapalı semt pazarları kazandıracaklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Projemiz, ilçemizin planlı ve sağlıklı büyümesine, halkımızın mutlu ve huzurlu yaşantısına anlam kazandıracaktır” dedi. 

"BASİT HATALARI ASGARİYE DÜŞÜRMEMİZ LAZIM"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa maçında yapılan hatalara değinerek, “Bu hataları yapmamamız lazım. Bir hedefimiz var. Bu sene bu basit hataları asgari hale düşürmemiz lazım” dedi. 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!