Gurme semineri başlıyor..

Gaziantep Bölgesel Turist Rehberleri Odası (GARO) tarafından 16-17 Kasım 2015 tarihleri arasında Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş illerini kapsayan Gastronomi Turu ve Gurme ve Gastronomi Uzmanlığı Semineri’ne, Malatya da dahil edildi.
Malatya Valiliği koordinesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri ile Ticaret Sanayi Odası'nın destekleriyle Malatya'nın hem turizm potansiyeli hem de gastronomi kültürü incelenecek.
Ayrıca yurt çapından 50 turist rehberi Malatya'da ağırlanacak. Programda İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç tarafından Malatya Yemek Kültürü hakkında bir de sunum yapılacak. Heyet, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri ile Arslantepe Ören yerini de gezerek bilgi alacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- Sayıştay Raporundaki Tespitler Malatya’yı Sarstı! Selçuk Han’dan Hesap Verme Çağrısı
- Dört Yıldır Aynı Sorunlar Yaşanıyor! Kasap ve Balık Pazarı Esnafı Çözüm İstiyor
- Malatya Dahil 32 İlde Düzenlenen FETÖ Operasyonunda 72 Şüpheli Yakalandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.