HASAN AYDOĞAN ESOBÂ'U ZİYARET ETTİ

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Aday Adayı Hasan Aydoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket KeskinÂ'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Aydoğan, “AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adaylığı için teşkilatımıza resmi başvurumuzu yaptık. Dünden bugüne çok sevinçliyim. Çok güzel bir ortam buldum. AK Parti benim yuvam. Kendi yerimizde, evimizde ikinci bir müracaat yaptık. Resmi müracaatımdan sonra ilk ziyaretimizi sizlere gerçekleştirdik. Çünkü burada bizim yuvamız. Ben esnaf çocuğuyum. Sizlerde bizim ağabeyimizsiniz. Bu süreçte hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. Bu bir hizmet yarışıdır” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise Aydoğan'a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “Siz memleketi çok iyi tanıyan, 5 yıldır belediye başkanlığı yapan ve sıkıntıları çok iyi bilen bir arkadaşımızsınız. Malatya'yı bilen, Malatya'nın içerisinde oturan insanlar belediye başkan adayı olsun. Ben sizlere başarılar diliyorum. Siz memleketi biliyor ve tanıyorsunuz. 5 senelikte belediye başkanlığı tecrübeniz var” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- Sayıştay Raporundaki Tespitler Malatya’yı Sarstı! Selçuk Han’dan Hesap Verme Çağrısı
- Dört Yıldır Aynı Sorunlar Yaşanıyor! Kasap ve Balık Pazarı Esnafı Çözüm İstiyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.