Hayranlarıyla buluştular...

Vine uygulamasının fenomenleri, Malatyadaydı..
Son zamanlarda popülaritesi artan ve sosyal medyada büyük bir ilgiyle takip edilen Vıne uygulamasının fenomenleri Malatya Parkta düzenlenen bir etkinlikte hayranları ile buluştu.
Bilal Hancı, Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Halil Söyletmez gibi Vıne Fenomenleri Malatya Parkta hayranları ile bir araya geldi.
Katılımın yoğun olduğu etkinlikte bir söyleşi gerçekleştiren Vıne Fenomenleri söyleşi sırasında hayranlarından gelen soruları içtenlikle cevapladılar.
2013 yılında kullanıma giren ve kısa sürede tüm dünyanın ilgisini kazanan uygulama ile ün yakalayan Bilal Hancı Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Halil Söyletmez yaklaşık 2 saat süren söyleşi sonunda hayranları ile birlikte fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Eski Malatya’da Tarihi Kırk Kardeşler Mezarlığı Gün Yüzüne Çıkarılıyor
- Otobüste Sıkışan Yaralılar İçin Tüm Ekipler Seferber Oldu
- Eski Hal Binası Alanındaki Kompleks Kasımda Hizmete Giriyor
- Sadıkoğlu Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı: Çimento Fabrikası ve Model Fabrika Projeleri Gündemde
- Akpınar Caddesi Dörtlü Şerit Olarak Trafiğe Açıldı!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.