Levent vadisine hayran kaldılar..

6. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen yerli ve yabancı konuklar ile sinema sanatçıları, Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü-TİGEM ve Levent Vadisi’ni gezdi.
6. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen yerli ve yabancı konuklar ile sinema sanatçıları, Akçadağ ilçesine gitti. Konuklar, TİGEM ve Levent Vadisi'ne hayran kaldıklarını ifade etti.
İlk olarak safkan Arap atlarının yetiştirildiği Sultansuyu Tarım İşletmesi'ni gezen konuklar, burada oluşturulan Hippoterapi Merkezi hakkında bilgiler alarak, bol bol resim çektiler.
Daha sonra 65 milyon yıl kadar öncesine dayanan kaya oluşumlarının yer aldığı, Neolitik Çağ kalıntıların bulunduğu Levent Vadisi'ni ve Seyir Terası'nı gezen konuklar, Levent Vadisi'ne hayran kaldılar.
Ayrıca Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık tarafından karşılanan konuklar ilçe hakkında da bilgilendirildi. Konuklar, Akçadağ Belediyesi tarafından verilen ikramların ardından Akçadağ'dan ayrıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kadınların El Emeği ve Yaratıcılığı Yeşilyurt’ta Sergilendi: "Bir Eser, Kültürümüzün Yansımasıdır"
- Ulutaş Bahri Mahallesi’nde: "Ayırmadan, Ayrı Tutmadan Çalışmaya Devam Edeceğiz"
- Malatya’da Tır ve Otomobil Çarpıştı: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
- Kendi Saçını Ektirmek Serbest, Peki Başkasınınki?
- CHP Heyeti Malatya’ya Geliyor: Deprem Sonrası Sorunlar Yerinde Tespit Edilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.