dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2431.6
  • BIST
    9959.79
  • BTC
    62323.18$

Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları


Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları
Ali Ravcı: Konuştuğumuz iyi isimler var ama birde işin maddi boyutu var...
Narin

PTT 1. Lig'de haftaya yenilgi ile başlayan Yeni Malatyaspor'da sportif direktörü Ali Ravcı, transfer çalışmalarını değerlendirerek, “Konuştuğumuz iyi isimler var ama bir de işin maddi boyutu var” dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdüren sarı-kırmızılı takımda antrenmanı yakından takip eden sportif direktör Ali Ravcı ilk maçta aldıkları mağlubiyeti değerlendirdi. Tecrübeli futbol adamı, 1461 Trabzon maçının kendileri için ciddi bir uyarı olduğunu söyleyerek lige iyi başlayarak Malatyalıları sevindirmek istediklerini ancak bunu başaramadıkları için mutsuz olduklarını söyledi.

1461 Trabzon'un bir tek pozisyon bulduğunu bunu da iyi değerlendirdiğini belirten Ravcı, “Neticede istemediğimiz bir sonuç aldık. İyi başlamak isterdik ama olmadı. Daha ligin ilk haftası. Eksiklerimizi görme açısından ligin başında olmamız ve ilk maçımızı bu şekilde kapatmamız belki de bizim içinde ciddi bir uyarı oldu. Eksiklerimiz var, bunların tamamlanması lazım. Zaten bunu her seferinde söylüyoruz. Bu takıma ciddi katkı yapacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var. Eksik mevkilerimizde belli. Bunun için başkanımız ve yönetim kurulu çalışmalarını sürdürüyorlar. Transferin son gününe kadar her şey olabilir, olması da gerekli" dedi.

Transfer çalışmalarına yönelik de açıklamalarda bulunan Ravcı, transfer süresinin azalmasıyla iyi oyuncunun da bulunmasının zorlaştığını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kulübün bütçesine göre hareket etmek gerekiyor. İşin mali boyutunu düşünmediğiniz de sıkıntı olabiliyor. Aslında oyuncu çok ama kulübün bir bütçe dengesi var, bunu da bozmamak gerekiyor. Buna da dikkat ediyoruz. Transferin son gününe kadar oyuncu düşecek bunu bekliyoruz. Çünkü her sezon böyle oluyor.

Alınacak oyuncu çok ama bize takıma çok katkı yapacak oyuncu lazım. Onun için arayışlarımız devam ediyor, görüşmelerimiz sürüyor. Transferin son gününe kadar da bu işi bitireceğimizi zannediyorum. Musa Sinan ile görüşmelerimiz devam ediyor. Takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Şu anda kesinleşen bir şey yok. 1-2 güne netleşir. Olmadığı taktirde, ona alternatif olacak oyuncularda var. Onlarla ilgili de görüşmeler sürüyor”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!