dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2431.6
  • BIST
    9959.79
  • BTC
    62323.18$

Gazze'de kıyam var!..

08 Kasım 2023, Çarşamba 09:33
Gazze'de kıyam var!..

Gazze'de katliam var!. Gazze'de soykırım var!. Gazze'de vahşet var!. Gazze'de barbarlık var!. Gazze'de insanlık dışı her şey var!..

Ama Gazze'de kıyam var...

Bir Cezayirli kadın açtığı pankartta; "Gazze'de kan akıyor diyen önce kendisine dönüp baksın!. Gazze, kansız kalan ümmete kan bağışında bulunuyor" yazmıştı!.
 
Müslümanların ilk kıblesi, kutsal mabedi,  harem bölgesi, ziyaret edilecek üç kutsaldan biri olan Mescid-i Aksa, 75 yıldır katil, işgalci siyonist İsrail'in postalı altında inim inim inliyor. 

Müslümanlar sanıyorlar ki, din sadece namaz kılmaktan ve oruç tutmaktan ibarettir. Namaza gidebiliyorsak, Mescid-i Aksa açıksa yeterlidir sanıyor!. Ama öbür taraftan; "İslamın zirvesi Allah yolunda cihattır" diyen peygamberin ümmetinden kafirlere karşı çok şiddetli, onlar için hazırlıklı, onlarla karşılaştıklarında hezimete uğratacak güce ve kuvvete sahip, Allah'ın Bedir'de ki gibi yardım edeceği gurubun olacağını hesap etmiyorlar!.

Ey Müslümanlar!..
Ey Türkiye halkı!..
Katil İsrail'in öldürdüğü kardeşlerimizin resimlerini paylaşa paylaşa imanınız zaafa uğramasın!.
Acaba mı!? sorularıyla şeytan sizi aldatmasın!.
Gazze'de savaşan bir tek Hamas'ın acaba gizli bir planı mı var diyecek noktaya gelmeyesiniz!.
75 yıldır devam eden ve sonuncusu da olmayacak Gazze vahşetinin görüntülerini bugüne kadar paylaşmamaya çalıştım. Biliyorum ki halkımız duygusal ve maalesef zayıf iradelidir. Üzülerek söylüyorum ki, imanımız daha da zayıftır. Sonra ye'se kapılıp umudumuzu kaybederiz!. Fazlasını, âlâsını kanallar yayınlıyor zaten. Katil siyonistlerin öldürdüklerinden ziyade, mücahitler tarafından gelen haber ve görüntüleri paylaşmak daha doğrudur!.

Bakın Hamas'ın, El-Kassam mücahitlerinin adını Facebook'ta yazamıyoruz. Onlara ait resim ve video paylaşamıyoruz. Hemen engelleniyor. Tekrar paylaşmaya kalkarsanız, benim gibi hesabınız kısıtlanıyor!.

Bugüne kadar yürek soğutacak kadar siyonistlere ait tank ve askeri araç mücahitler tarafından imha edildi. Cihadın başladığı günden beri onlarca İsrail askeri öldürüldü ve esir alındı. Çatışmalar devam ediyor, mücahitlerin bariz üstünlüğü var sahada. Ama görüntüleri paylaşamıyoruz. Çünkü sosyal medya onların. Hayatımızın çoğu sanal alemde geçerken, maalesef bu alanda tek bir platformumuz bile yoktur!..

Her şeyden önce moral bozucu paylaşımlardan kaçının!.
Filistin sorunu 7 Ekim'de başlamadı. Tam 75 yıldır devam ediyor.
Katil İsrail son bir aydır sivilleri, çocukları ve kadınları öldürmüyor!. Tam 75 beş yıldır her gün öldürüyor. 
Son katliamdan bugüne kadar on binin üzerinde masum insan şehit edildi. İçinde asker var mı!?.
Haçlılar ve siyonistler kimle savaşıyor!?. Hangi savaştır bu!?.
Katil Amerika savaş gemilerini, donanmalarını karşılarındaki hangi askeri güç için Gazze'ye getiriyor düşündünüz mü!?.

Kala kala elimizde Allah'ın seçilmiş imanlı muvahhid Mücahidleri Hamas kaldı. Ölümü hayata tercih edenler kaldı. Şimdi kalkıp onlardan şüphe etmeye mi başlayalım!?.
Bugün Gazze, gücü, kuvveti, mühimmatı, tankı, tüfeği geçmiştir. Gazze bugün Allah'ın yardımıyla ya var olacak, ya da müslümanların da elinin içinde olduğu ihanet ile İsrail'e teslim edilecek, sonra da İsrail Arz-ı Mev'ûd denilen topraklara yayılacaktır. Kehanetleri böyle diyor, rüyaları budur!.
Ne Batı, ne de Amerika İslam coğrafyasında müslüman ülkeleri istemiyor. Ortadoğu dedikleri bölgede Büyük İsrail devletinin kurulması için var güçleriyle çalışıyorlar. 

Peki Allah bunlara müsaade edecek mi!?.
Bütün dünya siyonizmi, bütün haçlılar, laikler, tüm din düşmanları kıvrılsın dursun, Allah müsaade eder mi buna?.
Vallahi etmeyecektir!. Çünkü Allah'ın bize vaadi vardır; 
"Müslümanlar Yahudilerle savaşmadıkça, onları öldürüp yeryüzünde temizlemedikçe kıyamet kopmayacaktır. Hatta ağaç ve taş dile gelecek, ey Allah'ın kulu, ey müslüman, gel arkamda saklı bir Yahudi var, onu öldür diye dile gelecektir." 

Allah'ın yeryüzünde şanını yüceltecek, kutsalını koruyacak, haçlıya da, siyoniste de kafire karşı koyacak, ya şehadet ve cennet, ya da Allah'ın yardımıyla muzaffer olacak bir gurup her zaman olacaktır. İşte bugün Gazze'de olan budur!.

Hamas, El-Kassam tugayları bölgedeki Allah'ın dininin temsilcileri ve üstün kullarıdırlar. Kutsalımızı, namusumuzu, canımızı, malımızı savunan tek guruptur. Onlar,  Allah'ın rızasından başka hiç bir davaları olmayan, ölümü korkutan mücahitlerdir. Nereden gelirse gelsin siyonist askerleri, hangi donanma sararsa sarsın Gazze'yi, hangi silahları verirse versin Amerika, İsrail'e kim hangi yardımı yaparsa yapsın, Allah bu mücahitleri zafere ulaştıracaktır. Bu savaş ne kadar sürerse sürsün, bir gün dünyanın gözü önünde mücahitler siyonistlere diz çöktüreceklerdir Allah’ın izniyle...

Kimseden medet beklemeyin!.
Hele hele mecusilerden, Müslümanların kanını akıtmaktan başka savaşı olmayan, İsrail'i korumaktan başka amacı olmayan Hizbuşşeytandan asla medet ummayım!. Onlar, Yahudilerin merkepleridirler. Bu mukaddes mücadelenin içine girerlerse bu cihadı da ifsad ederler!.

Aslı hizbuşşeytan olan Hizbullah İsrail'e karşı değil, İsrail için, İsrail'in korunması ve yayılması için kurulmuş islam kılıflı bir terörist örgüttür. Hizbullah ilk kurulduğunda İsrail'in toprağına bakın, bir de bugüne bakın!. 
İslam aleminde itibarları sıfırlandığında sokağa çıkıp Amerika'ya ölüm diye bağıran, İsrail'i haritadan sileriz diyen bu mecusiler, İsrail'in Arz-ı Mev'ûd dediği toprakları onlar için işgal eden öncü kuvvettir. İsrail'in bugün yayılması için alan açmışlardır. Irak, Suriye, Lübnan, Yemen neden mecusilerin işgali ve hükmü altında olduğunu hiç düşündünüz mü!?.

Hz Ömer'in fethettiği Kudüs'ü  bugün Hz Ömer'e sövenler özgürleştiremezler!. 
Selahaddin'i Eyyubî'nin fethettiği Kudüs'ü, Filistini, bugün onun torunlarını öldürenler özgürleştiremezler!.
Bu ümmet hangi Allah'a iman ediyor ki böyle bir beklenti içerisine girmiş!?..

Selman Rüştü'den daha hain, elimizdeki Kuranın üçte bir olduğuna inanan, mevcudın içinde de ekleme, çıkarma, tahrifat ve tahribat olduğuna inanan, bize islamı ulaştıran yeryüzünün en hayırlı toplumu, Allah Resulünün sahabelerine küfreden, onları tekfir eden, sözde namazlarında lanet okuyan siyah sarıklı mollaların hükmettiği İran'ın davası Filistin davası değildir, olamaz da!..

Tarih boyunca hiç bir kafir devletle savaşmamış, tüm savaşları İslam ülkeleriyle olmuş mecusi İran'ın davası Kudüs davası olamaz!.

On Sünni müslümanı öldüren direk cennete girer diyerek Suriye'de bir buçuk milyon müslümanın ölümüne sebep olan, hâlâ öldürmeye devam eden bu zalim mecusi tayfanın derdi Gazze olamaz!..

Filistin, Kudüs, Gazze bir coğrafya meselesi değil, iman meselesidir. Burası etnik bir ırka ait değil, tüm müslümanaların ortak malı ve kutsalıdır. Buranın savunması sadece Gazzelilerin değil, tüm İslam aleminin vazifesidir.
Gazze müslümanlarındır, Kudüs müslümanlarındır, Filistin müslümanlarındır ve müslümanların olmaya devam edecektir...

Allah'ın yardımı gelecektir, gelmiş de;
Sözde dünyanın en donanımlı ordusu ve dünyanın en güçlü tanklarının içine tek başına bir mücahit girip üç tankı imha ediyor, askerleri de esir alıp geliyorsa, bu olay kameraların önünde oluyorsa, Amerikan askerlerinin komutanı iki defa kalp krizi geçirerek, benim gördüklerimi siz görseydiniz ölürdünüz diyorsa hastanede, yaralı İsrail askerinin, karşımızda asker veya insan yok, başka şeyler var, Netanyahu hepimizi öldürtmek istiyor diyorsa, Allahın yardımı gelmiştir. Bunu El-Kassam mücahitleri de görüyor...

Şimdi İzmir'e düşman girse, ya da Ankara’nın kalbini düşman sarsa ne yapmalıyız!? Oraları terkedip kaçmalı mıyız!? Yoksa direnmeli miyiz? Kurtuluş savaşında onlarca cephede, bütün Anadolu'da ecdadımız ne yaptı!?. Gazze'de  savaşan Hamas'ın yaptığını yapmadı mı!?. 

Bugün Gazze o günkü Çanakkale'dir. Düşman geçerse Anadolu işgal edilecek ve kaybedecektik. Gazze düşmemeli, Çanakkale asla geçilmemeli!. Gazze'nin Türkiye için önemi daha da büyüktür.
Seçim meydanlarında, "Biz gidersek Gazze düşer" dediler!. Gitmediler, millet götürmedi, Gazze'nin önemini biliyordu çünkü!. Ama bugün Gazze kuşatma altında!. Gazze'ye ölüm yağıyor. Gazze'de soykırım var. Kilometre başına 80 ton bomba düşmüş!.
O zaman bugün Allah’a dosdoğru olma günüdür. Allah sizi sınıyor. Samimiyet ve doğruluk testinden geçiyorsunuz!. Tüm dünya Türkiye'yi bekliyor!. Ne yapacağınızı bu aziz millet görmek istiyor.

Allah Gazze'nin de, Gazze cihadının da sahibidir. Gazze'de cihad edenlerin de yardımcısıdır. Melekleriyle ve bilmediğimiz askerleriyle mücahitleri güçlendirip muzaffer edecektir.
Duam şudur ki; Allah'ın yardımını haketmeyen, Gazze için bir şey yapamayan bizleri Allah affetsin... AMİN... 


Fi Emanillah. 

Ebuzer AYDIN 

"Ey kalemim! Bir Gün Doğru Bildiklerini Yazmazsan Kolumla Beraber Kırar Atarım Seni"

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.