dore okulları
Malatya
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bu ne hal?

25 Aralık 2021, Cumartesi 08:31
Bu ne hal?
 



 
 Bir Malatyalı olarak, Malatyaspor’un gidişatı beni de ilgilendiriyor! Şimdi “ anlamadığın bir bu kalmıştı” diyerek bana ukalalık bindirmeleri yapacaksınız, ama yemezler, ben bildiğimi okumaya devam edeceğim!

    İki yıl önce düştüğümüz halde çekilen bir kıyakla yeniden ligde kaldık ve bu kalmadan hiç bir ders almadan hep böyle sihirli bir el değecekmiş gibi futbol fukaralığıyla mucize bekledik durduk!

Bu takımın futbolla alakası yok ve önde olduğun maçları vahim bireysel hatalarla rakiplerine teslim eden topçulara ceza alanı yakınında topu uzaklaştıracağına artistlik yapıp çalım atarsan adama faturayı keserler! Kayseri maçı maalesef böyle oldu, tabi diğer maçların özeti de bu! Herkes kendince bir değerlendirme yapabilir, ama benim gördüğüm oyuncular arası büyük bir uyumsuzluk var ve yaptıkları hatalardan dolayı anında moralmen çöküyorlar! Onlara liderlik yapacak ve toparlayacak biri da yok!

Herkes kendi derdine düşmüş gibi bir hava hakim ve bu hava takımı daha kötü günlere iter! İki sıfırdan maçı berabere bitirmişsin ve maç sonunda “ hakem penaltı vermedi” diye ucuzluklara sığınıyorsun! Geçin bunları! İki sıfır yaparken, hakem gollerinizi mi vermedi?
Bunlar işin ucuz ve kendini kurtarma yanı! Dua edin ki maç bir kaç dakika daha uzamadı, yoksa üçüncü golü yiyeceğimizden adım gibi eminim!

   Şimdi; eğer bu takımın ligde kalmasını istiyorsanız en az ara dönemde  ciddi transferler gerekiyor ve takımın inancını yitirmemesi gerekiyor! Bunu da ben değil, yönetim yapacak. Yoksa, Sumudica ile birlikte bütün dünya secdeye varsa fayda etmez ve futbol adına bu kente yazık edersiniz, bilesiniz!

    Hüseyin ŞAHVERDİ

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-